Korisničko ime:
Lozinka:

Registracija
Zaboravljeno:
Provera da li je članstvo aktivno: Upit traje do 10 sec

Članovi Mense Srbije

Članovima Mense Srbije se smatraju one osobe koje su na testu IQ zadovoljile uslov za članstvo i uplatile članarinu za tekuću kalendarsku godinu. Jednom zadovoljen uslov za članstvo na testu IQ važeći je tokom celog života, tako da osobe koje su postigle traženi rezultat mogu u bilo kom trenutku da se učlane u Mensu Srbije, uplatom članarine. Po izvršenoj uplati, člansku kartu će dobiti poštom nakon otprilike mesec dana. Članske karte se šalju isključivo na adrese na teritoriji Republike Srbije. 

U slučaju da po izvršenoj uplati članarine ne dobijete člansku kartu u roku od mesec dana, možete se obratiti na adresu Izvršnog odbora Mense, koju ćete naći na stranici Kontakt ovog sajta.

Lični podaci kandidata i članova se prikupljaju isključivo za potrebe identifikacije i mogućnosti kontaktiranja članova. Mensa Srbije koristi prikupljene podatke isključivo za sopstvene potrebe i tretira ih u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ažuriranje podataka se obavlja slanjem poruke, u kojoj je potrebno navesti podatke kojima treba da budu zamenjeni podaci koji su ranije navedeni, na adresu podaci@mensa.rs

Ukoliko se ulogujete na unutrašnji deo sajta imate mogućnost da pod opcijom "moj profil" prikažete ili sakrijete prikaz svog imena u listi "članovi".

Važno!!! Članske kartice

Od početka 2018 godine Mensa Srbije koristi višegodišnje članske kartice sa čipom. Svim članovima koji su tokom 2018. godine dobili člansku karticu uz niu je dostavljeno i obaveštenje da je kartica višegodišnja i da im neće biti slata nova članska karta svake godine, već će se preko čipa učitavati datum isteka važnosti članarine.

Povoljnosti za članove

Najaktivniji članovi Mense Srbije

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P R S Š T U V Z Ž

Tadić Dušan

Tadić Željko

Tenjović Branislava

Teodosijević Boris

Terzić Miodrag

Terzić Nevena

Tetkić Ivana

Timić Nikola

Timotijević Aleksandra

Timotijević Branko

Tipsarević Uroš

Tirnanić Miloš

Tišma Mirjana

Todorović Ana

Todorović Srđan

Todorović Žarko

Todorović Zlatko

Toman Zuzana

Tomašević Srđan

Tomić Zoran

Tomin Goran

Tončić Lada

Tošić Biljana

Tošić Milan

Tovarović Jelena

Trbojević Ivan

Tričkovski Aleksandar

Trivanović Miloš

Trivić Zoran

Trkulja Momčilo

Trlaić Igor

Tupara Ljubomir

Tutunović Marija

Copyright © 1998-2021. Mensa Srbije
info@mensa.rs      design by Suzana Tomić