Korisničko ime:
Lozinka:

Registracija
Zaboravljeno:
Provera da li je članstvo aktivno: Upit traje do 10 sec

Članovi Mense Srbije

Članovima Mense Srbije se smatraju one osobe koje su na testu IQ zadovoljile uslov za članstvo i uplatile članarinu za tekuću kalendarsku godinu. Jednom zadovoljen uslov za članstvo na testu IQ važeći je tokom celog života, tako da osobe koje su postigle traženi rezultat mogu u bilo kom trenutku da se učlane u Mensu Srbije, uplatom članarine. Po izvršenoj uplati, člansku kartu će dobiti poštom nakon otprilike mesec dana. Članske karte se šalju isključivo na adrese na teritoriji Republike Srbije. 

U slučaju da po izvršenoj uplati članarine ne dobijete člansku kartu u roku od mesec dana, možete se obratiti na adresu Izvršnog odbora Mense, koju ćete naći na stranici Kontakt ovog sajta.

Lični podaci kandidata i članova se prikupljaju isključivo za potrebe identifikacije i mogućnosti kontaktiranja članova. Mensa Srbije koristi prikupljene podatke isključivo za sopstvene potrebe i tretira ih u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ažuriranje podataka se obavlja slanjem poruke, u kojoj je potrebno navesti podatke kojima treba da budu zamenjeni podaci koji su ranije navedeni, na adresu podaci@mensa.rs

Ukoliko se ulogujete na unutrašnji deo sajta imate mogućnost da pod opcijom "moj profil" prikažete ili sakrijete prikazsvog imena u listi "članovi".

ČLANARINA

Odlukom Predsedništva 20220802/01 iznos članarine za 2023. godinu je 3.000 din. Za uplate od 1. decembra 2022. do 31.01.2023. odobren je popust, pa članarina za 2023. iznosi 2.400 din.

Važno!!! Članske kartice

Od početka 2018 godine Mensa Srbije koristi višegodišnje članske kartice sa čipom. Svim članovima koji su tokom 2018. godine dobili člansku karticu uz niu je dostavljeno i obaveštenje da je kartica višegodišnja i da im neće biti slata nova članska karta svake godine, već će se preko čipa učitavati datum isteka važnosti članarine.

Priručnik za članove - korisne informacije

Povoljnosti za članove

Najaktivniji članovi Mense Srbije

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P R S Š T U V Z Ž

Đačić Dušan

Đelmaš Đina

Đerić Ljiljana

Đerić Nina

Đešnić Davor

Đinović Jovana

Đokić Branimir

Đokić Zoran

Đoković Marko

Đorić Milan

Đorović Aleksa

Đorović Dejan

Đorđević Danilo

Đorđević Dejan

Đorđević Ivan

Đorđević Matija

Đorđević Nenad

Đorđević Nikola

Đorđević Zoran

Đorđević Đorđe

Đudurović Anastasija

Đukanović Aleksandar

Đukanović Nenad

Đukić Igor

Đukić Predrag

Đukić Velibor

Đuknić Miloš

Đurašević Ozren

Đurić Dušan

Đurić Emilija

Đurić Milica

Đurić Miljan

Đurić Miloš

Đurić Miloš

Đurić Miloš

Đurić Nađa

Đurić Srđan

Đurica Ivana

Đurica Vesna

Đurović Danijela

Đurović Nikola

Đurović Zoran

Đurđević Nikola

Đurđević Zorana

Đuza Nikola

Copyright © 1998-2022. Mensa Srbije
info@mensa.rs      design by Suzana Tomić