Korisničko ime:
Lozinka:

Registracija
Zaboravljeno:
Provera da li je članstvo aktivno: Upit traje do 10 sec

Povoljnosti za članove

Na ovoj strani predstavljamo povoljnosti pri korišćenju proizvoda i usluga, koje pravna lica (institucije i firme) nude članovima Mense Srbije. Prilikom ostvarivanja popusta, članovi su u obavezi da pružaocu popusta stave na uvid važeću člansku kartu Mense Srbije i lični dokument kojim potvrđuju svoj identitet.

Ukoliko želite da ponudite povoljnosti za usluge ili proizvode Vaše firme članovima Mense, obratite se putem maila Predsedništvu.

Benefit vodič - aktuelni popusti za članove Mense Srbije u pdf formatu.
 


NTC sistem učenja

je specijalizovani program za edukaciju dece, roditelja, vaspitača i učitelja, koji usvojeno znanje i veštine mogu da primene u svakodnevnim aktivnostima u radu sa decom. Osnovu NTC programa predstavljaju savremena naučna otkrića iz oblasti neuronauke i pedagogije sa ciljem razvoja kreativnosti i funkcionalnog znanja dece.
Edukacija vaspitača, nastavnika i roditelja vrši se na seminarima, predavanjima i radionicama. Sa decom se radi na NTC radionicama i letnjim kampovima.

NTC EDU svim članovima Mense Srbije sa važećom članskom kartom odobrava povlašćene cene i to:

 • popust od 50% za učešće članova na NTC Seminarima za roditelje.
 • popust od 50% za učešće članova na NTC seminarima za vaspitače, učitelje, nastavnike, i stručne saradnike vrtića i škola u Republici Srbiji.

Prijavljivanje za NTC seminare i kampove se vrši preko zadužene osobe iz SIGa Roditelj, Tišma Mirjane.


Foto Sara

svim članovima Mense Srbije sa važećom članskom kartom odobrava povlašćene cene:

20% popusta: za izradu fotografija, fotografisanje Vaših svečanosti, fotografisanje za dokumenta, foto šolje i usluge fotokopiranja i štampanja
10% popusta: za izradu foto kugli, foto platna, foto knjiga, foto slagalica, majica sa fotografijom i ostalih suvenir proizvoda

 

Dodatni pokloni:
-na urađenih 250 fotografija - dobijate šolju sa Vašom fotografijom
-na urađenih 300 fotografija - dobijate slagalicu sa Vašom fotografijom.


Fotografski klub Vojvodina

svim članovima Mense Srbije odobrava popuste:

- 25% za Početni kurs fotografije,

- 20% za Viši kurs fotografije (lokacija - NS).

Sva predavanja koja organizuje FKV su besplatna za članove Mense Srbije.


Escape Game

odobrava popust od 25% za sve članove Mense Srbije (lokacija - Bg).

Popust važi za grupu u kojoj je bar jedna osoba član Mense Srbije.

Potrebno je pokazati karticu prilikom dolaska.


Aqua Filter d.o.o.  

Preduzeće je ovlašćeno za promet, prodaju i servisiranje aparata za vodu na teritoriji cele Srbije. Posedujemo sve sertifikate zdravstvene ispravnosti, kako za aparate, tako i za vodu koja se dobija iz istih.

Punopravnim članovima Mense Srbije odobrava 5% popusta na kompletan asortiman.

 


Militaria doo 

Naše Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge MILITARIA d.o.o., Beograd je osnovano 1996. godine u Beogradu. Danas se bavimo proizvodnjom i trgovinom zaštitne i taktične opreme u širem smislu. Naši krajnji korisnici su Policija, Ministarstvo unutrašnjih poslova, BIA, Vojska Srbije, Ministarstvo odbrane, zaštitno bezbednosne agencije i firme, te brojna lovačka društva i pojedinci.
Posebnu pažnju smo poklonili kvalitetu i izgledu naših proizvoda domaće proizvodnje u čiji izgled, dizain i kvalitet stalno ulažemo, a ostatak asortimana robe dopunjavamo od stranih brendova iz sveta i na takav način upotpunjavamo naš proizvodni asortiman. Sve zajedno ovo nas stavlja u sami vrh preduzeća koja mogu da odgovore na zahteve modernog tržišta u smislu kvaliteta, rokova isporuke, dizajna, a posebno bezbednosti proizvoda.
MILITARIA d.o.o., Beograd je zastupnik i distributer brendova Pentagon S.A., Brandit, Surplus, YDS, Dayneema.
Punopravnim članovima Mense Srbije odobren je popust od 11% na celokupni asortiman.
Svi naši artikli mogu da se poruče pouzećem.


Udruženje Kreativni učitelj

Udruženje Kreativni učitelji se zalaže za unapređivanje vaspitanja i obrazovanja, podršku zaposlenima u obrazovanju, učenicima i roditeljima učenika. Osnovano je sa ciljem da se članovima omogući savremen, funkcionalan i metodološki napredan način edukacije i/ili stručnog usavršavanja, ali i sa ciljem da se okupe i ujedine kreativni stvaraoci u obrazovanju, oni koji žele da svojim trudom pruže deci mogućnost da dobiju "nešto više" od svog školovanja.

Udruženje organizuje program edukacije dece predškolskog uzrasta "Kreativna školica uspeha" usmeren na razvoj intelektualnih i ostalih sposobnosti dece i pripremu za polazak u školu, i priprema obrazovnu platformu za on-lajn učenje za decu od drugog do četvrtog razreda osnove škole.

Udruženje ima nekoliko akreditovanih seminara. Za punopravne članove Mense Srbije zaposlene u prosveti odobrava popust od 50% na cenu svih akreditovanih seminara. Za programe "Kreativna školica uspeha", za decu članova Mense Srbije takođe se odobrava popust od 50%.


Body fitnes klub TITAN - Kragujevac

 

Body fitnes klub TITAN, u prostoru veličine 400 m², omogućava treniranje bez vremenskog ograničenja i bez zakazivanja. Svojim članovima nudi razne vrste usluga i treninga: kardio program vežbanja, vežbe istezanja i oblikovanja, profesionalne sprave za razlicite intezitete vežbanja i skidanja viska kilograma, mogućnost personalnog-individualnog treninga sa trenerom, priprema takmičara/ki za nacionalna i međunarodna takmičenja uz stručni nadzor licenciranih trenera, trening plan po kome ćete vežbati, koji ce biti izgrađen samo za Vas i usklađen Vašim mogućnostima i ciljevima, praćenje rezulata na specijalnim aparatima, pregled i konsultacija sa fizioteraputom, kao i sve vrste fizioterapeutskih usluga, sve vrste masaža, naš cilj je da sve potrebe klijenta budu na jednom mestu pod stalnim nadzorom visoko kvalifikovanih i licenciranih osoba sa dugogodišnjim radom i iskustvom. Klub je opremljen posebnim kabinama za presvlačenje za žene i muškarce, svaki član dobija svoj ormarić i ključ, opremljen je odvojenim tuš kabinama, fenovima, i higijensko sanitarnim uslovima na najvišem nivou.

 
Body fitnes klub TITAN punopravnim članovima Mense Srbije odobrava popust od 10% na celokupan asortiman usluga. Za prijavljenih 10 i više članova, popust je 15% a za prijavljenih 15 i više članova, popust je 20%.

Stomatološka ordinacija ConfiDenta

Beograd, Dubljanska 31  

ConfiDenta je ordinacija u kojoj rade stomatolozi sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom. U prijatnom ambijentu nudimo širok spektar usluga, od rutinskih kontrola preko uklanjanja naslaga do saniranja manje ili više zahtevnih stanja na zubima.
Ne dozvolite da zubobolja upravlja Vašim vremenom i raspoloženjem. Zakažite pregled ili nas posetite i uverite se da odlazak kod zubara može da popravi Vaše raspoloženje na obostrano zadovoljstvo.
Zdravo stanje usta i zuba je važno zbog estetskog aspekta, ali pre svega zbog opšteg zdravlja i zadovoljstva čoveka.

Punopravnim članovima Mense odobrava se popust od 10% na celokupan asortiman usluga, tj 20% za punopravne članove i članove njihovih užih porodica, ukoliko im se usluge pružaju zajedno.


Aquazoo shop

Maksima Gorkog 25, Beograd, Vračar    

Aquazoo shop je akvaristička i pet oaza u centru grada. Kod nas možete naći sve što Vam treba za Vaše kućne ljubimce: hranu i opremu za pse, mace, ptice, glodare, ribice i reptile, savet i pomoć za Vaše ljubimce i kod formiranja akvarijuma i terarijuma.

Aquazoo shop svim članovima Mense Srbije sa važećom članskom karticom odobrava popuste:
  *popust od 10% na svu hranu
  *popust od 12% na svu opremu, tehniku i akvarijume
  *popust od 15% na sve ribice, akvarijumske organizme i akvarijumsko bilje
  *popusti se ne primenjuju na artikle sa akcijskim cenama
Aquazoo shop se takodje bavi izradom i uredjenjem akvarijuma po sistemu "ključ u ruke", zatim uredjenjem i održavanjem postojećih akvarijuma.

Sve artikle iz naše ponude možete poručiti pouzećem, a za iznose preko 1500 din organizujemo besplatnu dostavu za uži krug Beograda, Novog Beograda i Zemuna.
Radno vreme: pon-pet: 9-21h, sub: 9-20h, ned: 9-15h  
Kontakt tel: 061/388-999-8, fb page:  www.facebook.com/aquazooshopsrbija


Iris Mega (Computerland)

ComputerLand je vodeći distributer periferne računarske opreme, multimedijalnih uređaja i igračkih sadržaja u regionu.
Pored distribucije proizvoda svetski poznatih kompanija Logitech, Disney, Razer, Archos, Creative, Wacom, Thrustmaster, Dji ComputerLand je i distributer igračkih naslova renomiranih svetskih proizvođača Activision Blizzard, Square-Enix, Codemasters, Namco Bandai, Ubisoft, Capcom, Bethesda, Tecmo-Koei.

Popusti koje mogu da očekuju punopravni članovi Mense Srbije:

- 10% na video igre
- 5% na gejming opremu brendova: Razer, Redragon, Spawn, Creative, Thrustmaster i igračke konzole
- 5% na bluetooth zvučnike, LED lampe, kućne alarme IP kamere i mobilne telefone
- 5% na grafičke table Wacom


Zdravo, moje ime je

Palačinkarnica Dizni 

Rođena u Novom Sadu pre skoro dvadeset godina iz uzvraćene ljubavi sa njenim visočanstvom palačinkom.
Mekana, topiva, satenski nežna, filovana po željama, postala sam simbol mnogih detinjstava. Dodaci su se stalno menjali, ali ja sam ostajala ista. Kažu da su sve palačinke slične i naravno okrugle, ali svako ko se usudio da ih proba kod mene je shvatio da su stvarno okrugle, ali ipak drugačije. Za tu jednu nijansu, od pedeset nijansi palačinke.

A onda su nam se pridružile pice i paste kao rajski dodatak za sva čula. Pažljivo biranih sastojaka, egzotične, hraskave, al dente... Mirisom su zavodile, a ukusom osvajale. Postala sam hedonistički hram ali i čuvar tradicije. Uvek spremna za izazove, novine i savete. Spremna da odgovorim na vaše zahteve i želje. Jer bez vas, ja bih bila samo jedna u nizu palačinkarnica.

Ovako, ja sam VAŠA palačinkarcica - picerija i kod mene ste uvek dobrodošli. Vidimo se!

Palačinkarnica Dizni svim članovima Mense Srbije sa važećom članskom kartom odobrava popust od 20% na celokupan asortiman.


„Transformator – platforma za transformaciju stvarnosti putem umetnosti“    

okuplja umetnice i psihoterapeutkinje, koje veruju da je uz pomoć umetnosti moguće podsticati individualni i društveni razvoj i samim tim transformisati stvarnost. Trenutno se naše aktivnosti baziraju na dramskim i plesnim radionicama za odrasle i psihoterapeutskom radu: individualni susreti telesne terapije i grupna psihodramska terapija.

Dramske radionice za odrasle grupe Akt bave se praktičnim učenjem i primenom scenskih veština u svakodnevnom zivotu. Baziraju se na glasovnim, telesnim i dramskih tehnikama. Telesne utiču na osvešćivanje pokreta i usklađivanje našeg tela sa aktuelnim mentalnim i emotivnim stanjem. Glasovne vežbaju pravilno disanje, dikciju, artikulaciju, kvalitet i jačinu glasa. U dramskom delu postavljamo različite situacije i događaje na scenu a time postajemo slobodniji i spremniji za slične u životu.

Za članove Mense Srbije odobravamo sledeće popuste:


Projektni biro N2S Architects

osnovan je 2012. godine u Novom Sadu. Od tada biro zapošljava mlade arhitekte koji su zainteresovani za savremene tokove i tehnologije u arhitekturi. Danas u birou radi 9 arhitekata i nekoliko spoljnih stručnih saradnika. Dosadašnje iskustvo tima u velikoj meri je proisteklo iz saradnje sa inostranim projektnim biroima i klijentima prvenstveno iz Švajcarske, Francuske i Holandije. Najveći broj izvedenih i projektovanih objekata nalazi se u Ženevskom kantonu (Švajcarska). Osim inostranstva, biro je aktivan i na domaćem tržištu.

Prilikom projektovanja arhitektonskih rešenja, pored inventivnosti, strogo se vodi računa o ekonomičnosti rešenja sa aspekta primenjenog konstruktivnog sistema, materijala i izvođenja uopšte. Idejna rešenja i izvođačke projekte porodičnih, stambenih, poslovnih i javnih objekata definiše pre svega energetski efikasna, konceptualna, jednostavna i ekonomski održiva arhitektura. Učestvovanje na konkursima je svakako jedan od primarnih ciljeva biroa, gde tim konstantno proverava svoj istraživacki proces, arhitektonsku logiku i kontakt sa savremenim tokovima.

Projektni biro N2S Architects svim punopravnim članovima Mense Srbije odobrava 10% popusta na sledeće usluge: 

Usluge arhitektonskog projektovanja putem objedinjene procedure (CEOP):
- Idejna rešenja (IDR)
- Projekti za gradjevinsku dozvolu (PGD)
- Izvodjacki projekti (PZI)
- Izveštaj o zatecenom stanju objekta (legalizacije objekata)
Dizajn enterijera; Konsultacije; Izrada elaborata energetske efikasnosti; Izrada 3d vizualizacija i 3d modela; Izrada animacija.

https://www.facebook.com/N2SArchitects


Centar za ekonomska istraživanja Beograd 

Osnovne aktivnosti Centra su obuke iz oblasti revizije, IT i ICT sigurnosti, kriptovaluta, blockchain tehnologije, forenzičke revizije, menadžmenta kvaliteta, inovativnog i kreativnog rada, borbe protiv korupcije, kao i organizovanja konferencije iz tih oblasti.

Punopravnim članovima Mense odobrava:

- popust od 25% na obuke
- popust od 30% na kotizacije za konferencije


Pozorište Atelje 212 Beograd 

Pozorište Atelje 212, jedinstveno pozorište u Beogradu, Srbiji i čitavoj bivšoj Jugoslaviji nastalo je pre 60 godina, kada se pojavila potreba za novim mestom na kome bi se igrala nova avangardna drama, od velikog uticaja u Evropi u to vreme.
Na sceni Ateljea 212 igraju se danas nove drame savremenih domaćih i stranih autora, kojima pozorište daje svoj, vrlo prepoznatljiv pečat. Tokom 60 godina svog postojanja, Atelje 212 je izraslo u jedno od najznačajnijih pozorišta sa ovih prostora.
Danas Atelje 212 ima stalni ansambl od 30 glumaca, ali je otvoren i za one umetnike koji nisu stalno vezani za ovo pozorište. Najveća glumačka imena i dalje igraju na sceni Ateljea 212 i zajedno sa već afirmisanim, ali i mladim rediteljima, nastavljaju da istražuju i otkrivaju nove teatarske prostore i mogućnosti.
Punopravnim članovima Mense odobrava:

- popust od 30% na ulaznice za ceo repertoar


HRIO, Novi Sad

Hrio je nevladina organizacija osnovana s ciljem da pomogne pojedincima, grupama ljudi i institucijama i usavrši inovativne koncepte nevladinog i vladinog sektora u polju mentalnog zdravlja, socijalne zaštite, neformalnog obrazovanja i zdravstva.

HRIO za punopravne članove Mense odobrava sledeće popuste na svoje obuke:
1. TA 101 - 15% popusta (cena sa popustom je 240e)
2. NLP Master - 30% popusta (cena sa popustom je 1050e)
3. NLP Practitioner - 33% popusta (cena sa popustom je 830e)
4. Trening asertivne komunikacije - 15% popusta (cena sa popustom je 240e)
5. Trening emocionalne pismenosti - 15% popusta (cena sa popustom je 240e)


EDU Hobotnica

Edu Hobotnica je škola mnemonike ili  veštine pamćenja i učenja, škola kroz čiju višemesečnu obuku usvajate veštinu pamćenja i učenja. Proces učenja novih informacija i veština je danas sastavni i nužni  deo života svakog čoveka i time svakako znati pamtiti i učiti jeste veoma značajno.

U Edu Hobotnici ćete naučiti, kako funkcioniše memorija i mozak, kako najefikasnije koristiti iste, kako organizovati vreme za učenje, kako ne zaboravljati naučeno, kako pamtiti efikasno sve što se uči napamet, kako se uče lekcije i ispitna pitanja, usvojićete numeričke, prostorne i druge memorijske tehnike, rečju, naučićete da koristite veći deo kapaciteta svog mozga.

Program škole ima 3 nivoa obuke i 1 napredni nivo. Svaki nivo traje mesec dana. Cena pohadjanja 1 nivoa jeste 8.000 din, u tu cenu su uračunati svi materijali, osveženja...Nastava se odvija u učionici, a vežbe su online.

Za punopravne članove Mense Srbije i članove njihovih porodica odobren je

- popust i za njih je cena 6.000 din.


SEO agencija Neparno 10

"SEO agencija Neparno 10" je pripremila specijalan popust za punopravne članove Mense. Za sve sklopljene dogovore za SEO optimizaciju sajta, na bilo koji mesečni iznos, treći mesec je besplatan. Dakle, nakon dva plaćena meseca rada, treći mesec je gratis. Popust se ne odnosi na naredne tromesečne cikluse već samo na prvi.

Detalje i cene usluga možete videti na sajtu agencije na stranici o "SEO optimizaciji"


Tim 011 digital 

Knjigovodstveno-računovodstvena firma Tim011 Digital pruža usluge klasičnog knjigovodstva, poreskog i finansijskog savetovanja, vođenja poslovnih knjiga, vođenja robno-materijalnog knjigovodstva, kao i obračunom zarada i doprinosa zaposlenih. Pored klasičnih usluga knjigovodstva i računovodstva, pružamo usluge rešavanja knjigovodstvenih, računovodstvenih i poreskih problema, knjigovodstveno računovodstvene forenzike, i zastupanjem pred poreskim organima.

Za punopravne članove Mense odobrava sledeće popuste:

- knjigovodstveno-računovodstvene usluge - 50% popusta;
- usluge osnivanja pravnih lica i preduzetništva - 90% popusta*;
- usluge knjigovodstveno-računovodstveno-finansijskog konsaltinga - 99% popusta;
- usluge web hostinga - internet prezentacija, najmanji paket - 99% popusta**;
- usluge profesionalnog servera elektronske pošte - 50% popusta**;
- usluge in-house backup rešenja, kao i sistematizacija i održavanje disaster recovery rešenja - 50% popusta***;
- konsalting usluge u sferama IT zaštite podataka i disaster recovery rešenja - 99% popusta.

* ne podrazumeva troškove ka državi i poslovnim bankama
** ne podrazumeva popust na zakup domena
*** ne podrazumeva troškove zakupa opreme


Auto stakla Ivanić 

Auto stakla Ivanić – je No.1 lanac servisa  za prodaju i ugradnju auto stakla u Srbiji. Prodajemo isključivo originalna evropska troslojna auto-stakla na čiji kvalitet dajemo garanciju. Naši servisni centri su: auto stakla Beograd, auto stakla Novi Sad, auto stakla Zemun, auto stakla Bačka Palanka.

Auto stakla Ivanić vrši brzu i kvalitetnu popravku i zamenu auto stakla na svim tipovima vozila.

Auto stakle Ivanić odobrava za punopravne članove Mense

- popust od 10 % na sve usluge (popravke, zamene) i cenu stakla i ugradnju.

Za ostvarenje popusta kontaktirati na 062 793033.


Janja Jovanović marketing stručnjak, edukator i konsultant   

Janja Jovanović, marketing stručnjak, edukator i konsultant svim članovima Mense Srbije sa važećom članskom kartom odobrava popust od 20% na svoje radionice.
Pored ovih radionica, Janja drži i 1:1 edukacije i konsultacije u oblasti biznisa i marketinga. Možete pogledati ovde.
Dodatni poklon:
Na privatnu Linkedin edukaciju od 3 sata članovi Mense dobijaju takođe popust od 20%

Srpsko narodno pozorište, Novi Sad

Srpsko narodno poozorište u Novom Sadu za punopravne članove Mense Srbije obezbeđuje

- popust od 40% za kupovinu ulaznica za predstave sa repertoara Opere i Baleta SNPa. Pri jednoj kupovini moguće je popust ostvariti za kupovinu 2 ulaznice.

- popust od 20% za kupovinu ulaznica za predstave sa repertoara Drame SNPa. Pri jednoj kupovini moguće je popust ostvariti za kupovinu 2 ulaznice.

Popusti ne važe za premijere, vanredne i gostujuće programe, kao i za neke programe u sopstvenoj produkciji za koje postoji poseban interes.

ITAcademy

Sticanje četvorogodišnjih IT veština za 12 meseci

ITAcademy je međunarodna škola za najtraženije IT profesije koja pruža mogućnost stručnog usavršavanja u 6 oblasti po naprednom programu za računarske tehnologije i izdaje zvanične diplome i sertifikate priznate širom sveta.

Šta još dobijate:

 • Mogućnost pohađanja online i tradicionalne nastave
 • Prestižni svetski sertifikati (Zend, Oracle, Microsoft, Adobe, Autodesk...)
 • Primena stečenog znanja na realnim projektima
 • Pomoć pri pokretanju sopstvenog biznisa
 • 100 besplatnih sati za rad u IT HUBovima

Za punopravne članove Mense Srbije i članove njihovih porodica

odobren je popust od 5% na već snižene cene školarine važeće na dan upisa.

Za ostvarenje popusta kontaktirati na 011 4011 200.


BusinessAcademy

Steknite znanja i veštine najuspešnijih poslovnih ljudi

BusinessAcademy svojim polaznicima pruža najkvalitetnije poslovno obrazovanje u regionu, koje im omogućava da steknu znanja i veštine uspešnih biznismena.

Šta dobijate:

 • Četvorogodišnje znanje za samo 12 meseci
 • Online učenje prema standardima pet vodećih svetskih univerziteta
 • Međunarodno priznati sertifikati
 • Rad po zvaničnom ovlašćenju Kembridž odeljenja za međunarodne ispite
 • Doživotno školovanje
 • Besplatni kursevi engleskog i nemačkog jezika

Za punopravne članove Mense Srbije i članove njihovih porodica

odobren je  popust od 5% na već snižene cene školarine važeće na dan upisa.

Za ostvarenje popusta kontaktirati na 011 4011 210.


InternetAcademy

Najpraktičnija znanja i veštine za uspešno internet poslovanje

Tradicionalno/online

InternetAcademy je internacionalna škola koja pruža znanja, veštine i priznate sertifikate iz oblasti internet poslovanja, internet marketinga, online prodaje, PR-a.

Šta još dobijate:

 • Kompetencije koje donose odličnu zaradu u internet poslovanju, prodaji i marketingu
 • Sticanje zvaničnih ekspertskih zvanja
 • Tehnički uslovi za učenje u učionici ili na daljinu
 • Vrhunski predavači, stručnjaci i konsultanti koji su uspešni u svojim oblastima
 • Stručni seminari za razvoj karijere
 • Pristup resursima za napredovanje u karijeri

Za punopravne članove Mense Srbije i članove njihovih porodica

odobren je popust od 5% na već snižene cene školarine važeće na dan upisa.

Za ostvarenje popusta kontaktirati na 011 4011 256.


Savremena osnovna škola i gimnazija

Future Ready School po svetskim standardima

Savremena osnovna škola i gimnazija su najsavremenije škole u regionu, koja učenicima omogućavaju školovanje po standardima Univerziteta u Kembridžu na srpskom i/ili engleskom jeziku. Nastava se odvija na inovativan i stvarno drugačiji način. Objedinjuje moderno okruženje i interaktivno i inovativno učenje podržano tehnologijom.

 Zasto je Savremena stvarno drugačija?

 • Dvojezična nastava na srpskom i engleskom
 • Posvećeni učitelji i nastavnici
 • Bezbedno i podsticajno okruženje
 • Upotreba najsavremenije tehnologije u učenju
 • Bogat program dodatnih sekcija
 • Personalizovan pristup svakom detetu

Za punopravne članove Mense Srbije i članove njihovih porodica

odobreno je 100 EUR popusta po godini na već snižene cene školarine važeće na dan upisa.

Za ostvarenje popusta kontaktirati na 011 4011 223.


International School

Najmodernija Kembridž srednja škola na engleskom jeziku za uspešnu internacionalnu budućnost

International School je moderna privatna Kembridž srednja škola u kojoj se nastava odvija isključivo na engleskom jeziku, uz kreativan i interdisciplinaran pristup učenju.

Cambridge International program

 • STEAM principi u nastavi
 • Kembridž ICE i AICE diplome
 • Komunikacija isključivo na engleskom
 • Mentor za svakog učenika
 • Online časovi preko DL platforme
 • Širok spektar tehnoloških resursa

Za punopravne članove Mense Srbije i članove njihovih porodica

odobreno je 100 EUR popusta po godini na već snižene cene školarine važeće na dan upisa.

Za ostvarenje popusta kontaktirati na 011 4011 220.


Srednja i visoka škola za IT - ITHS i ITS

Najtraženije IT školovanje u regionu

Srednja škola za informacione tehnologije - ITHS i                    Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS smeštene su u tehnološkom centru IT kompanije Comtrade, nastava je prilagođena potrebama sticanju praktičnih veština i pruža upotrebljiva znanja za buduće IT lidere.

SREDNJA ŠKOLA:

OSNOVNE STUDIJE:

MASTER STUDIJE:

Za punopravne članove Mense Srbije i članove njihovih porodica

odobreno je 100 EUR popusta po godini na već snižene cene školarine važeće na dan upisa.

Za ostvarenje popusta kontaktirati na 011 4011 216.


Fakultet savremenih umetnosti

Mesto gde umetnost i tehnologija govore istim jezikom

Fakultet savremenih umetnosti, sa tradicijom dugom više od 20 godina, školuje umetnike koji su sposobni da odgovore na sve zahteve modernog doba.

Pretvorite svoj talenat u zanimanje budućnosti

 • Osnovne, master i doktorske studije
 • Savremeni umetnički programi
 • Akreditovana diploma Ministarstva prosvete i svetski priznati sertifikati
 • Aplauzi, javni nastupi i projekti već tokom studija
 • Najsavremenija tehnologija u nastavi
 • Mentori – najpriznatija imena umetničke scene

Za punopravne članove Mense Srbije i članove njihovih porodica

odobreno je 100 EUR popusta po godini na već snižene cene školarine važeće na dan upisa.

Za ostvarenje popusta kontaktirati na 011 4011 216.


ITEP visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Studijski programi za najplaćenija zanimanja

Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo – ITEP omogućava studiranje po najsavremenijim programima iz svih oblasti ekonomije i informacionih tehnologija, poslovne ekonomije, preduzetništva, finansija, računovodstva i revizija.

Za punopravne članove Mense Srbije i članove njihovih porodica

odobreno je 100 EUR popusta po godini na već snižene cene školarine važeće na dan upisa.

Za ostvarenje popusta kontaktirati na + 387 51 303 527


HAI Logic Inženjering doo Subotica

Preduzeće za inženjering i montažu mašinskih instalacija za:

- grejanje;
- ventilaciju;
- klimatizaciju;
- korišćenje obnovljivih izvora energije kod gore navedenih postrojenja;

Svim punopravnim članovima Mense Srbije odobrava popust u iznosu od 10% na svoj kompletan prodajni program:

- Solarni kolektori i postrojenja za pripremu sanitarne tople vode;
- Solarni kolektori i postrojenja za podršku grejanju;
- LG toplotne pumpe;
- LG kućni i komercijalni klima uređaji;


Super Kids Studio

Super Kids Studio je licencirana Helen Doron škola engleskog jezika za decu u Beogradu na opštini Savski venac.

Helen Doron je svetski priznata metoda učenja engleskog jezika sa 35 godina iskustva i preko 3 miliona đaka u svetu. Svi časovi se rade kroz igru i zabavu, u učionici i online.

Takođe u ponudi imamo i časove engleskog jezika za odrasle i časove francuskog jezika.

Punopravnim članovima Mense Srbije, nudimo popust od 10% na upis i mesečnu članarinu.


EL DIABLO HOSTEL

Belgrade - Serbia
HOT SPOT FOR COOL PEOPLE

0113247348
0603422560
booking@eldiablohostel.com

Dobrodošli u EL DIABLO HOSTEL. Smešten u samom srcu Starog Grada, na Dorćolu, na uglu Skadarlije i Strahinjića Bana, EL DIABLO HOSTEL je posvećen mladim ljudima iz čitavog sveta koji žele da upoznaju Beograd i Srbiju i provedu vreme u toploj, gostoprimljivoj atmosferi našeg malog hostela, upoznaju nove prijatelje i steknu nezaboravna iskustva.  
Vidimo se!

Punopravnim članovima Mense Srbije i njihovim prijateljima nudimo 10% popusta na smeštaj u hostelu tokom čitave godine.


Pino Toys 

Pino toys je kompanija koja kreira idealne igračke za naše mališane. U misiji kompanije su razvoj kreativnosti, približavanje prirodi i učenje kroz igru.
Drvene igračke su vekovima idealan alat za igru, učenje i razvoj. Podstiču decu na otkrivanje i istraživanje predmeta, boja, oblika i tekstura.

Na celokuni asortiman, od drvenih igračaka, preko edukativnih igara, do predmeta inspirisanih književnim radom Uroša Petrovića, Pino toys odobrava punopravnim članovima Mense Srbije popust od 10%. O načinu ostvarenja popusta za online kupovine preko online prodavnice Eci Pec možete se informisati ovde.


Beosport

Beosport, je kompanija sa mrežom maloprodajnih objekata koji se nalaze na najatraktivnijim – centralnim lokacijama (tržnim centrima i shopping zonama) svih većih gradova u regionu.

Beosport je zvanični distributer velikih svetskih brendova iz fashion, casual, street garderobe, ali, takođe, i vrhunske sportske opreme iz oblasti skijanja, tenisa, outdoor, biciklizma, kao i action - extreme sportova.

Puonpravnim članovima Mense Srbije Beosport odobrava: popust od 20 % na sve artikle koji nisu na sniženju i popust od 5 % na artikle koji su na sniženju. Popust se odnosi na sve artikle osim na brendove Suunto i GoPro, gde se primenjuje 10% popusta za brend Suunto i 5% popusta na brend GoPro. Kupovinu možete obaviti u bilo kojoj prodavnici Beosporta, ali i putem online kupovine. O načinu ostvarenja popusta za kupovinu preko online prodavnice možete se informisati ovde.


Desk & More

Fleksibilni radni prostori u kojima brzorastuće kompanije i startup-ovi ostvaruju svoj puni potencijal. Smešteni u srcu starog dela Beograda, naši radni prostori dizajnirani su sa namerom da naglase i očuvaju istorijski i značaj lokacija. Inovativan, svrsishodan dizajn enterijera, tehnološki napredna infrastruktura i širok spektar paketa članarina i zakupnina posebno su prilagođeni da vam pomognu u ostvarivanju punog potencijala vašeg biznisa. Na raspolaganju su i konferencijske i sale za sastanke kapaciteta od 4 do 130 osoba,

Izaberite fleksibilni paket članstva koji je u skladu sa vašim potrebama: Iznajmite na dan, nedelju, mesec dana, ili duže – bez dugoročne ugovorne obaveze.
Punopravnim članovima Mense Srbije Desk & More odobrava popust od 10% na celokupan asortiman.


Talija Izdavaštvo 

Talija Izdavaštvo osnovana je u godini velikih jubileja, 100 godina od početka Velikog rata, 150 godina od smrti Vuka Karadžića i 150 godina rođenja Branislava Nušića čija su sabrana dela naš prvi projekat. Talija Izdavaštvo je izdavačka kuća, čije se sedište nalazi u ratnoj prestonici, Nišu.  Osnivač je Pavle Despotović student Istorije na Filozofskom fakultetu u Nišu.

Do sada smo objavili, povodom 150 godina od rođenja, jublirana Sabrana dela Branislava Nušića u 20 knjiga. Dva kapitalna projekta koja su usledila su Sabrana dela Borisava Stankovića u 6 knjiga i Jovana Jovanovića Zmaja (3. Maja) u 16 knjiga. Na osnovu naših početnih, kapitalnih projekata može se zaključiti da je naš glavni motiv očuvanje tradicije i srpske književnosti kao i uskrsnuće stare, možda pomalo zaboravljene, književnosti.
Punopravnim članovima Mense Srbije Talija Izdavaštvo odobrava popust od 10% na celokupan asortiman.

Modrulj doo - kancelarijske stolice  
Dizajn, komfor i ergonomija – glavne su odlike svake Modrulj kancelarijske stolice. Prepoznatljiv stil za oštro oko i udobnost za svaka leđa. U našoj ponudi se nalaze italijanske, nemačke i češke radne stolice visokog kvaliteta. 10 godina garancije za modele kupljene u salonu ili online.Kancelarijske stolice koje nudimo su pouzdan partner brojnih kompanija u opremanju kancelarijskim nameštajem.
Punopravnim članovima Mense Srbije Modrulj odobrava popust od 10% na celokupan asortiman.

Komshe doo 
Izdavačka kuća Komshe d.o.o. od 2006. godine aktivno stvara knjige i publikacije o Srbiji, Beogradu i našem regionu, u cilju da ga približi široj publici i predstavi onakvim kakav jeste - lep i jedinstven. Naša izdanja inspirišu ljude da putuju i dožive sve što je u njima opisano. Asortiman smo pre nekoliko godina proširili i sa nekoliko foto monografija kao i sa knjigama za decu. Više informacija o nama na https://komshe.com/sr/.
Izdavačka kuća Komshe punopravnim članovima Mense Srbije odobrava popust od 7% za sva izdanja u njihovoj ponudi.

Work space One   
Nalazimo se u samom poslovnom srcu prestonice, u Milutina Milankovića 11g na Novom Beogradu (Green Heart Complex). Nastali smo odgovarajući na sve veće potrebe i želje firmi da svoju radnu svakodnevicu organizuju kao mesto za stvaranje, kreiranje, druženje, opuštanje.
U okviru WSO prostora nalaze se 22 moderno dizajnirane kancelarije (2-10 radnih mesta), sa brzim wi-fi-jem,  prirodnim osvetljenem i kontrolisanim pristupom. Ukoliko pak želite da radite u društvu, pored personalizovanih kancelarija, na raspolaganju vam je i naš inspirativni co-working prostor, opremljen najsavremenijim ergonomskim nameštajem.
Reprezentativne sale za sastanke na raspolaganju su, kako klijentima koji kod nas imaju kancelarije, tako i za iznajmljivanje onima kojima povremeno mogu zatrebati udobne i kompletno opremljene sale za sastanke (kapaciteta 4-20 ljudi) sa video conference opremom. U svakom trenutku dana, korisicima je na raspolaganju opuštanje na otvorenom prostoru u našoj privatnoj bašti u okviru kompleksa ili okolnim kafeima koji izgledaju poput onih u najvibrantnijim gradovima Evrope.
Punopravnim članovima Mense Srbije Work space one odobrava popust od 10% na celokupan asortiman.

Oblutak 

Razvojno-kreativne radionice za decu od 3 do 6 godina imaju jedinstven program rada. Osnova radionica su interaktivno čitanje, vežbice i kreativan rad. Deca misle da se igraju, a rade ozbiljne stvari: razvijaju ljubav prema knjizi, inteligenciju, veštine, pažnju, strpljenje, pamćenje, govor, motoriku... upoznaju sebe i grade odnose sa drugima!

Ozbiljno se igramo!

Punopravnim članovima Mense Srbije odobren je popust of 25% na mesečnu članarinu za radionice. Kontakt Dunja Šašić, 065/38-65-222, oblutakns@gmail.com


Fakultet za inženjerski menadžment 

FIM Beograd izvodi osnovne, master i doktorske studije. Atraktivni i traženi studijski programi imaju ishode u zvanju diplodmiranog inženjera menadžmenta, master inženjera menadžmenta i doktora nauka – industrijsko inženjerstvo / inženjerski menadžment, respektivno. Svi studijski programi na fakultetu, kao i naučno-istraživački rad su akreditovani.
Student može oblikovati svoj akademsko-stručni profil izbornim predmetima u oblastima inženjerskog menadžementa, visokotehnoloških industrija, menadžmenta bezbednosti, IKT, upravljanja projektima, kreativnih industrija, energetike i upravljanja otpadom. Pojedinci uspešni na ovom polju poseduju kombinaciju naučnog znanja i sposobnosti rešavanja problema.
Za punopravne članove Mense Srbije i članove njihovih porodica odobreno je 10% popusta po godini na cene školarina važećih na dan upisa. Za ostvarenje popusta kontaktirati na 011 41 40 420. Cena godine na osnovnim studijama sa popustom iznosi 990€ bez dodatnih troškova, uključujući i udžbenike.


Propolis Books 

Dečja izdavačka kuća Propolis Books iz Beograda osnovana je 2005. godine.
Naše knjige namenjene su svim uzrastima:
-    najmlađima, jer liče na igračke;
-    početnicima u čitanju, za lakše ovladavanje slovima;
-    predškolcima za istraživanje sveta uz pomoć interaktivnih, kreativnih i edukativnih sadržaja;
-    tinejdžerima, u čiji smo specifičan čitalački ukus proniknuli i objavili pregršt romana da im budu saputnici u samoispitivanju i odrastanju, da ih zasmeju i zaintrigiraju.
Posebnu pažnju poklanjamo vaspitačima, učiteljima, bibliotekarima, edukatorima, svima onima koji rade sa decom i za decu. Zbog toga postoje naslovi koji su namenjeni njima, kao priručnici uz pomoć kojih će njihov rad biti poboljšan, inoviran, osavremenjen, koji im omogućavaju da uče kroz igru i da se igraju učeći.
U našim knjigama žive znameniti ljudi, bake gangsteri, dede u bekstvu, vile, životinje, tetke, zmajevi, čarobnice,  junaci grčkih mitova, epske fantastike i sijaset drugih. Upoznajte ih sve!

Punopravnim članovima Mense Srbije odobravamo popust od 30% na sva naša izdanja naručena putem sajta www.propolisbooks.com. O načinu ostvarenja popusta za online kupovine možete se informisati ovde.

Copyright © 1998-2021. Mensa Srbije
info@mensa.rs      design by Suzana Tomić