Korisničko ime:
Lozinka:

Registracija
Zaboravljeno:

Povoljnosti za članove

Na ovoj strani predstavljamo povoljnosti pri korišćenju proizvoda i usluga, koje pravna lica (institucije i firme) nude članovima Mense Srbije. Prilikom ostvarivanja popusta, članovi su u obavezi da pružaocu popusta stave na uvid važeću člansku kartu Mense Srbije i lični dokument kojim potvrđuju svoj identitet.


 


NTC sistem učenja

je specijalizovani program za edukaciju dece, roditelja, vaspitača i učitelja, koji usvojeno znanje i veštine mogu da primene u svakodnevnim aktivnostima u radu sa decom. Osnovu NTC programa predstavljaju savremena naučna otkrića iz oblasti neuronauke i pedagogije sa ciljem razvoja kreativnosti i funkcionalnog znanja dece.
Edukacija vaspitača, nastavnika i roditelja vrši se na seminarima, predavanjima i radionicama. Sa decom se radi na NTC radionicama i letnjim kampovima.

NTC EDU svim članovima Mense Srbije sa važećom članskom kartom odobrava povlašćene cene i to:

  • popust od 100% za učešće članova na NTC Seminarima za roditelje.
  • popust od 50% za učešće članova na NTC seminarima za vaspitače, učitelje, nastavnike, i stručne saradnike vrtića i škola u Republici Srbiji, ukoliko korisnik želi da dobije Serifikat Saveza učitelja ili popust od 100%, ukoliko korisniku nije potreban Sertifikat Saveza učitelja o pohađanju seminara.

Prijavljivanje za NTC seminare i kampove se vrši preko zadužene osobe iz SIGa Roditelj, Tišma Mirjane.


Foto Sara svim članovima Mense Srbije sa važećom članskom kartom odobrava povlašćene cene:

20% popusta: za izradu fotografija, fotografisanje Vaših svečanosti, fotografisanje za dokumenta, foto šolje i usluge fotokopiranja i štampanja
10% popusta: za izradu foto kugli, foto platna, foto knjiga, foto slagalica, majica sa fotografijom i ostalih suvenir proizvoda

 

Dodatni pokloni:
-na urađenih 250 fotografija - dobijate šolju sa Vašom fotografijom
-na urađenih 300 fotografija - dobijate slagalicu sa Vašom fotografijom.


Fotografski klub Vojvodinasvim članovima Mense Srbije odobrava popuste:

- 25% za Početni kurs fotografije,

- 20% za Viši kurs fotografije (lokacija - NS).

Sva predavanja koja organizuje FKV su besplatna za članove Mense Srbije.


 EscapeRoom Biblioteka svim članovima Mense Srbije sa važećom članskom kartom odobrava 25% popusta.

Popust važi za grupu u kojoj je bar jedna osoba član Mense Srbije.

Potrebno je pokazati karticu prilikom dolaska.

 


Escape Game odobrava popust od 25% za sve članove Mense Srbije (lokacija - Bg).

Popust važi za grupu u kojoj je bar jedna osoba član Mense Srbije.

Potrebno je pokazati karticu prilikom dolaska.

 


 Room Escape

odobrava popust za sve članove Mense Srbije od 25% (lokacije - NS i Bg).

Dovoljno je da je 1 član ekipe član i Mense Srbije.

 


Čomić siding doo

Osnovna delatnosti društva je postavljanje podnih i zidnih obloga. Osim osnovne delatnosti, društvo se bavi i trgovinom na veliko i malo podnim i zidnim oblogama. „ČOMIĆ SIDING“ DOO, NOVI SAD našem tržištu predstavlja i distribuira savremene građevniske materijale. U asortimanu se izdvajaju dve linije najsavremenijih građevinskih materijala FIBER CEMENT I VINYL SIDING.

Punopravnim članovima Mense Srbije odobrava 10% popusta na kompletan asortiman.


Aqua Filter d.o.o.  

Preduzeće je ovlašćeno za promet, prodaju i servisiranje aparata za vodu na teritoriji cele Srbije. Posedujemo sve sertifikate zdravstvene ispravnosti, kako za aparate, tako i za vodu koja se dobija iz istih.

Punopravnim članovima Mense Srbije odobrava 5% popusta na kompletan asortiman.

 


Militaria doo 

Naše Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge MILITARIA d.o.o., Beograd je osnovano 1996. godine u Beogradu. Danas se bavimo proizvodnjom i trgovinom zaštitne i taktične opreme u širem smislu. Naši krajnji korisnici su Policija, Ministarstvo unutrašnjih poslova, BIA, Vojska Srbije, Ministarstvo odbrane, zaštitno bezbednosne agencije i firme, te brojna lovačka društva i pojedinci.
Posebnu pažnju smo poklonili kvalitetu i izgledu naših proizvoda domaće proizvodnje u čiji izgled, dizain i kvalitet stalno ulažemo, a ostatak asortimana robe dopunjavamo od stranih brendova iz sveta i na takav način upotpunjavamo naš proizvodni asortiman. Sve zajedno ovo nas stavlja u sami vrh preduzeća koja mogu da odgovore na zahteve modernog tržišta u smislu kvaliteta, rokova isporuke, dizajna, a posebno bezbednosti proizvoda.
MILITARIA d.o.o., Beograd je zastupnik i distributer brendova Pentagon S.A., Brandit, Surplus, YDS, Dayneema.
Punopravnim članovima Mense Srbije odobren je popust od 11% na celokupni asortiman.
Svi naši artikli mogu da se poruče pouzećem


Specijalistička Ordinacija iz fizikalne medicine i rehabilitacije Centar za stopala Korekt         

Kompletnim pregledom i savremenom, stručnom dijagnostikom utvrdićemo pravo stanje u kojem se nalaze vaša stopala, a zatim iz široke ponude uložaka i drugih dodataka za brigu o stopalima pronaći adekvatno rešenje. Nudimo vam bogat asortiman proizvoda za korekciju i prevenciju svih problema sa stopalima, za decu i odrasle, najpoznatijih svetskih brendova.

Velikim brojem  fizikalnih  procedura  i pažljivo osmišljenih korektivnih  vežbi,  doprinećemo poboljšanju vašeg celokupnog zdravlja  i opšteg stanja organizma. Posebnu pažnju smo posvetili paketima za osobe sa dijabetesom, lošom cirkulacijom, trudnicama, kao i manuelnim tretmanima namenjenim svima koji žele svojim stopalima da obezbede ono što je najbolje za njih. U našoj ponudi imamo izdradu obuće na osnovu pregleda koja je savremenog dizajna. Punopravnim članovima Mense Srbije odobren je popust od 10% na celokupan asortiman robe i usluga.


Centar za edukaciju Vigot

Vigot je prva onlajn obrazovna institucija u Srbiji koja je specijalizovana isključivo za organizaciju i realizaiju onlajn programa obuke za oblast primenjenog knjigovodstva. Naši programi knjigovodstvene obuke su dizajnirani tako da na jednostavan i praktičan način osposobe polaznika za veoma ozbiljan i u današnjim uslovima veoma tražen posao.    

Punopravnim članovima Mense obezbeđujemo specijalan popust od 30% na cenu naših programa onlajn obuke za primenjeno knjigovodstvo.  Nezaposleni članovi Mense ostvaruju pravo na dodatnih 20% popusta (ukupan popust 50%) na cenu naših onlajn obuka.


Udruženje Kreativni učitelj

Udruženje Kreativni učitelji se zalaže za unapređivanje vaspitanja i obrazovanja, podršku zaposlenima u obrazovanju, učenicima i roditeljima učenika. Osnovano je sa ciljem da se članovima omogući savremen, funkcionalan i metodološki napredan način edukacije i/ili stručnog usavršavanja, ali i sa ciljem da se okupe i ujedine kreativni stvaraoci u obrazovanju, oni koji žele da svojim trudom pruže deci mogućnost da dobiju "nešto više" od svog školovanja.

Udruženje organizuje program edukacije dece predškolskog uzrasta "Kreativna školica uspeha" usmeren na razvoj intelektualnih i ostalih sposobnosti dece i pripremu za polazak u školu, i priprema obrazovnu platformu za on-lajn učenje za decu od drugog do četvrtog razreda osnove škole.

Udruženje ima nekoliko akreditovanih seminara. Za punopravne članove Mense Srbije zaposlene u prosveti odobrava popust od 50% na cenu svih akreditovanih seminara. Za programe "Kreativna školica uspeha", za decu članova Mense Srbije takođe se odobrava popust od 50%.


Body fitnes klub TITAN - Kragujevac

 

Body fitnes klub TITAN, u prostoru veličine 400 m², omogućava treniranje bez vremenskog ograničenja i bez zakazivanja. Svojim članovima nudi razne vrste usluga i treninga: kardio program vežbanja, vežbe istezanja i oblikovanja, profesionalne sprave za razlicite intezitete vežbanja i skidanja viska kilograma, mogućnost personalnog-individualnog treninga sa trenerom, priprema takmičara/ki za nacionalna i međunarodna takmičenja uz stručni nadzor licenciranih trenera, trening plan po kome ćete vežbati, koji ce biti izgrađen samo za Vas i usklađen Vašim mogućnostima i ciljevima, praćenje rezulata na specijalnim aparatima, pregled i konsultacija sa fizioteraputom, kao i sve vrste fizioterapeutskih usluga, sve vrste masaža, naš cilj je da sve potrebe klijenta budu na jednom mestu pod stalnim nadzorom visoko kvalifikovanih i licenciranih osoba sa dugogodišnjim radom i iskustvom. Klub je opremljen posebnim kabinama za presvlačenje za žene i muškarce, svaki član dobija svoj ormarić i ključ, opremljen je odvojenim tuš kabinama, fenovima, i higijensko sanitarnim uslovima na najvišem nivou.

 
Body fitnes klub TITAN punopravnim članovima Mense Srbije odobrava popust od 10% na celokupan asortiman usluga. Za prijavljenih 10 i više članova, popust je 15% a za prijavljenih 15 i više članova, popust je 20%.

Stomatološka ordinacija ConfiDenta - Beograd, Dubljanska 31  

ConfiDenta je ordinacija u kojoj rade stomatolozi sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom. U prijatnom ambijentu nudimo širok spektar usluga, od rutinskih kontrola preko uklanjanja naslaga do saniranja manje ili više zahtevnih stanja na zubima.
Ne dozvolite da zubobolja upravlja Vašim vremenom i raspoloženjem. Zakažite pregled ili nas posetite i uverite se da odlazak kod zubara može da popravi Vaše raspoloženje na obostrano zadovoljstvo.
Zdravo stanje usta i zuba je važno zbog estetskog aspekta, ali pre svega zbog opšteg zdravlja i zadovoljstva čoveka.

Punopravnim članovima Mense odobrava se popust od 10% na celokupan asortiman usluga, tj 20% za punopravne članove i članove njihovih užih porodica, ukoliko im se usluge pružaju zajedno.


Aquazoo shop - Maksima Gorkog 25, Beograd, Vračar    

Aquazoo shop je akvaristička i pet oaza u centru grada. Kod nas možete naći sve što Vam treba za Vaše kućne ljubimce: hranu i opremu za pse, mace, ptice, glodare, ribice i reptile, savet i pomoć za Vaše ljubimce i kod formiranja akvarijuma i terarijuma.

Aquazoo shop svim članovima Mense Srbije sa važećom članskom karticom odobrava popuste:
  *popust od 10% na svu hranu
  *popust od 12% na svu opremu, tehniku i akvarijume
  *popust od 15% na sve ribice, akvarijumske organizme i akvarijumsko bilje
  *popusti se ne primenjuju na artikle sa akcijskim cenama
Aquazoo shop se takodje bavi izradom i uredjenjem akvarijuma po sistemu "ključ u ruke", zatim uredjenjem i održavanjem postojećih akvarijuma.

Sve artikle iz naše ponude možete poručiti pouzećem, a za iznose preko 1500 din organizujemo besplatnu dostavu za uži krug Beograda, Novog Beograda i Zemuna.
Radno vreme: pon-pet: 9-21h, sub: 9-20h, ned: 9-15h  
Kontakt tel: 061/388-999-8, fb page:  www.facebook.com/aquazooshopsrbija


Iris Mega (Computerland)

ComputerLand je vodeći distributer periferne računarske opreme, multimedijalnih uređaja i igračkih sadržaja u regionu.
Pored distribucije proizvoda svetski poznatih kompanija Logitech, Disney, Razer, Archos, Creative, Wacom, Thrustmaster, Dji ComputerLand je i distributer igračkih naslova renomiranih svetskih proizvođača Activision Blizzard, Square-Enix, Codemasters, Namco Bandai, Ubisoft, Capcom, Bethesda, Tecmo-Koei.

Popusti koje mogu da očekuju punopravni članovi Mense Srbije:

- 10% na video igre
- 5% na gejming opremu brendova: Razer, Redragon, Spawn, Creative, Thrustmaster i igračke konzole
- 5% na bluetooth zvučnike, LED lampe, kućne alarme IP kamere i mobilne telefone
- 5% na grafičke table Wacom

Copyright © 1998-2018. Mensa Srbije
info@mensa.rs      design by Suzana Tomić