Korisničko ime:
Lozinka:

Registracija
Zaboravljeno:

Povoljnosti za članove

Na ovoj strani predstavljamo povoljnosti pri korišćenju proizvoda i usluga, koje pravna lica (institucije i firme) nude članovima Mense Srbije. Prilikom ostvarivanja popusta, članovi su u obavezi da pružaocu popusta stave na uvid važeću člansku kartu Mense Srbije i lični dokument kojim potvrđuju svoj identitet.

Ukoliko želite da ponudite povoljnosti za usluge ili proizvode Vaše firme članovima Mense, obratite se putem maila Predsedništvu.
 


NTC sistem učenja

je specijalizovani program za edukaciju dece, roditelja, vaspitača i učitelja, koji usvojeno znanje i veštine mogu da primene u svakodnevnim aktivnostima u radu sa decom. Osnovu NTC programa predstavljaju savremena naučna otkrića iz oblasti neuronauke i pedagogije sa ciljem razvoja kreativnosti i funkcionalnog znanja dece.
Edukacija vaspitača, nastavnika i roditelja vrši se na seminarima, predavanjima i radionicama. Sa decom se radi na NTC radionicama i letnjim kampovima.

NTC EDU svim članovima Mense Srbije sa važećom članskom kartom odobrava povlašćene cene i to:

  • popust od 100% za učešće članova na NTC Seminarima za roditelje.
  • popust od 50% za učešće članova na NTC seminarima za vaspitače, učitelje, nastavnike, i stručne saradnike vrtića i škola u Republici Srbiji, ukoliko korisnik želi da dobije Serifikat Saveza učitelja ili popust od 100%, ukoliko korisniku nije potreban Sertifikat Saveza učitelja o pohađanju seminara.

Prijavljivanje za NTC seminare i kampove se vrši preko zadužene osobe iz SIGa Roditelj, Tišma Mirjane.


Foto Sara svim članovima Mense Srbije sa važećom članskom kartom odobrava povlašćene cene:

20% popusta: za izradu fotografija, fotografisanje Vaših svečanosti, fotografisanje za dokumenta, foto šolje i usluge fotokopiranja i štampanja
10% popusta: za izradu foto kugli, foto platna, foto knjiga, foto slagalica, majica sa fotografijom i ostalih suvenir proizvoda

 

Dodatni pokloni:
-na urađenih 250 fotografija - dobijate šolju sa Vašom fotografijom
-na urađenih 300 fotografija - dobijate slagalicu sa Vašom fotografijom.


Fotografski klub Vojvodinasvim članovima Mense Srbije odobrava popuste:

- 25% za Početni kurs fotografije,

- 20% za Viši kurs fotografije (lokacija - NS).

Sva predavanja koja organizuje FKV su besplatna za članove Mense Srbije.


 EscapeRoom Biblioteka svim članovima Mense Srbije sa važećom članskom kartom odobrava 25% popusta.

Popust važi za grupu u kojoj je bar jedna osoba član Mense Srbije.

Potrebno je pokazati karticu prilikom dolaska.

 


Escape Game odobrava popust od 25% za sve članove Mense Srbije (lokacija - Bg).

Popust važi za grupu u kojoj je bar jedna osoba član Mense Srbije.

Potrebno je pokazati karticu prilikom dolaska.


Čomić siding doo

Osnovna delatnosti društva je postavljanje podnih i zidnih obloga. Osim osnovne delatnosti, društvo se bavi i trgovinom na veliko i malo podnim i zidnim oblogama. „ČOMIĆ SIDING“ DOO, NOVI SAD našem tržištu predstavlja i distribuira savremene građevniske materijale. U asortimanu se izdvajaju dve linije najsavremenijih građevinskih materijala FIBER CEMENT I VINYL SIDING.

Punopravnim članovima Mense Srbije odobrava 10% popusta na kompletan asortiman.


Aqua Filter d.o.o.  

Preduzeće je ovlašćeno za promet, prodaju i servisiranje aparata za vodu na teritoriji cele Srbije. Posedujemo sve sertifikate zdravstvene ispravnosti, kako za aparate, tako i za vodu koja se dobija iz istih.

Punopravnim članovima Mense Srbije odobrava 5% popusta na kompletan asortiman.

 


Militaria doo 

Naše Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge MILITARIA d.o.o., Beograd je osnovano 1996. godine u Beogradu. Danas se bavimo proizvodnjom i trgovinom zaštitne i taktične opreme u širem smislu. Naši krajnji korisnici su Policija, Ministarstvo unutrašnjih poslova, BIA, Vojska Srbije, Ministarstvo odbrane, zaštitno bezbednosne agencije i firme, te brojna lovačka društva i pojedinci.
Posebnu pažnju smo poklonili kvalitetu i izgledu naših proizvoda domaće proizvodnje u čiji izgled, dizain i kvalitet stalno ulažemo, a ostatak asortimana robe dopunjavamo od stranih brendova iz sveta i na takav način upotpunjavamo naš proizvodni asortiman. Sve zajedno ovo nas stavlja u sami vrh preduzeća koja mogu da odgovore na zahteve modernog tržišta u smislu kvaliteta, rokova isporuke, dizajna, a posebno bezbednosti proizvoda.
MILITARIA d.o.o., Beograd je zastupnik i distributer brendova Pentagon S.A., Brandit, Surplus, YDS, Dayneema.
Punopravnim članovima Mense Srbije odobren je popust od 11% na celokupni asortiman.
Svi naši artikli mogu da se poruče pouzećem

Članovima Mense Srbije i Mense Bosne i Hrecegovine odobren je i popust u Military shopu u BiH.


Specijalistička Ordinacija iz fizikalne medicine i rehabilitacije Centar za stopala Korekt         

Kompletnim pregledom i savremenom, stručnom dijagnostikom utvrdićemo pravo stanje u kojem se nalaze vaša stopala, a zatim iz široke ponude uložaka i drugih dodataka za brigu o stopalima pronaći adekvatno rešenje. Nudimo vam bogat asortiman proizvoda za korekciju i prevenciju svih problema sa stopalima, za decu i odrasle, najpoznatijih svetskih brendova.

Velikim brojem  fizikalnih  procedura  i pažljivo osmišljenih korektivnih  vežbi,  doprinećemo poboljšanju vašeg celokupnog zdravlja  i opšteg stanja organizma. Posebnu pažnju smo posvetili paketima za osobe sa dijabetesom, lošom cirkulacijom, trudnicama, kao i manuelnim tretmanima namenjenim svima koji žele svojim stopalima da obezbede ono što je najbolje za njih. U našoj ponudi imamo izdradu obuće na osnovu pregleda koja je savremenog dizajna. Punopravnim članovima Mense Srbije odobren je popust od 10% na celokupan asortiman robe i usluga.


Centar za edukaciju Vigot

Vigot je prva onlajn obrazovna institucija u Srbiji koja je specijalizovana isključivo za organizaciju i realizaiju onlajn programa obuke za oblast primenjenog knjigovodstva. Naši programi knjigovodstvene obuke su dizajnirani tako da na jednostavan i praktičan način osposobe polaznika za veoma ozbiljan i u današnjim uslovima veoma tražen posao.    

Punopravnim članovima Mense obezbeđujemo specijalan popust od 30% na cenu naših programa onlajn obuke za primenjeno knjigovodstvo.  Nezaposleni članovi Mense ostvaruju pravo na dodatnih 20% popusta (ukupan popust 50%) na cenu naših onlajn obuka.


Udruženje Kreativni učitelj

Udruženje Kreativni učitelji se zalaže za unapređivanje vaspitanja i obrazovanja, podršku zaposlenima u obrazovanju, učenicima i roditeljima učenika. Osnovano je sa ciljem da se članovima omogući savremen, funkcionalan i metodološki napredan način edukacije i/ili stručnog usavršavanja, ali i sa ciljem da se okupe i ujedine kreativni stvaraoci u obrazovanju, oni koji žele da svojim trudom pruže deci mogućnost da dobiju "nešto više" od svog školovanja.

Udruženje organizuje program edukacije dece predškolskog uzrasta "Kreativna školica uspeha" usmeren na razvoj intelektualnih i ostalih sposobnosti dece i pripremu za polazak u školu, i priprema obrazovnu platformu za on-lajn učenje za decu od drugog do četvrtog razreda osnove škole.

Udruženje ima nekoliko akreditovanih seminara. Za punopravne članove Mense Srbije zaposlene u prosveti odobrava popust od 50% na cenu svih akreditovanih seminara. Za programe "Kreativna školica uspeha", za decu članova Mense Srbije takođe se odobrava popust od 50%.


Body fitnes klub TITAN - Kragujevac

 

Body fitnes klub TITAN, u prostoru veličine 400 m², omogućava treniranje bez vremenskog ograničenja i bez zakazivanja. Svojim članovima nudi razne vrste usluga i treninga: kardio program vežbanja, vežbe istezanja i oblikovanja, profesionalne sprave za razlicite intezitete vežbanja i skidanja viska kilograma, mogućnost personalnog-individualnog treninga sa trenerom, priprema takmičara/ki za nacionalna i međunarodna takmičenja uz stručni nadzor licenciranih trenera, trening plan po kome ćete vežbati, koji ce biti izgrađen samo za Vas i usklađen Vašim mogućnostima i ciljevima, praćenje rezulata na specijalnim aparatima, pregled i konsultacija sa fizioteraputom, kao i sve vrste fizioterapeutskih usluga, sve vrste masaža, naš cilj je da sve potrebe klijenta budu na jednom mestu pod stalnim nadzorom visoko kvalifikovanih i licenciranih osoba sa dugogodišnjim radom i iskustvom. Klub je opremljen posebnim kabinama za presvlačenje za žene i muškarce, svaki član dobija svoj ormarić i ključ, opremljen je odvojenim tuš kabinama, fenovima, i higijensko sanitarnim uslovima na najvišem nivou.

 
Body fitnes klub TITAN punopravnim članovima Mense Srbije odobrava popust od 10% na celokupan asortiman usluga. Za prijavljenih 10 i više članova, popust je 15% a za prijavljenih 15 i više članova, popust je 20%.

Stomatološka ordinacija ConfiDenta - Beograd, Dubljanska 31  

ConfiDenta je ordinacija u kojoj rade stomatolozi sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom. U prijatnom ambijentu nudimo širok spektar usluga, od rutinskih kontrola preko uklanjanja naslaga do saniranja manje ili više zahtevnih stanja na zubima.
Ne dozvolite da zubobolja upravlja Vašim vremenom i raspoloženjem. Zakažite pregled ili nas posetite i uverite se da odlazak kod zubara može da popravi Vaše raspoloženje na obostrano zadovoljstvo.
Zdravo stanje usta i zuba je važno zbog estetskog aspekta, ali pre svega zbog opšteg zdravlja i zadovoljstva čoveka.

Punopravnim članovima Mense odobrava se popust od 10% na celokupan asortiman usluga, tj 20% za punopravne članove i članove njihovih užih porodica, ukoliko im se usluge pružaju zajedno.


Aquazoo shop - Maksima Gorkog 25, Beograd, Vračar    

Aquazoo shop je akvaristička i pet oaza u centru grada. Kod nas možete naći sve što Vam treba za Vaše kućne ljubimce: hranu i opremu za pse, mace, ptice, glodare, ribice i reptile, savet i pomoć za Vaše ljubimce i kod formiranja akvarijuma i terarijuma.

Aquazoo shop svim članovima Mense Srbije sa važećom članskom karticom odobrava popuste:
  *popust od 10% na svu hranu
  *popust od 12% na svu opremu, tehniku i akvarijume
  *popust od 15% na sve ribice, akvarijumske organizme i akvarijumsko bilje
  *popusti se ne primenjuju na artikle sa akcijskim cenama
Aquazoo shop se takodje bavi izradom i uredjenjem akvarijuma po sistemu "ključ u ruke", zatim uredjenjem i održavanjem postojećih akvarijuma.

Sve artikle iz naše ponude možete poručiti pouzećem, a za iznose preko 1500 din organizujemo besplatnu dostavu za uži krug Beograda, Novog Beograda i Zemuna.
Radno vreme: pon-pet: 9-21h, sub: 9-20h, ned: 9-15h  
Kontakt tel: 061/388-999-8, fb page:  www.facebook.com/aquazooshopsrbija


Iris Mega (Computerland)

ComputerLand je vodeći distributer periferne računarske opreme, multimedijalnih uređaja i igračkih sadržaja u regionu.
Pored distribucije proizvoda svetski poznatih kompanija Logitech, Disney, Razer, Archos, Creative, Wacom, Thrustmaster, Dji ComputerLand je i distributer igračkih naslova renomiranih svetskih proizvođača Activision Blizzard, Square-Enix, Codemasters, Namco Bandai, Ubisoft, Capcom, Bethesda, Tecmo-Koei.

Popusti koje mogu da očekuju punopravni članovi Mense Srbije:

- 10% na video igre
- 5% na gejming opremu brendova: Razer, Redragon, Spawn, Creative, Thrustmaster i igračke konzole
- 5% na bluetooth zvučnike, LED lampe, kućne alarme IP kamere i mobilne telefone
- 5% na grafičke table Wacom


Zdravo, moje ime je Palačinkarnica Dizni! 

Rođena u Novom Sadu pre skoro dvadeset godina iz uzvraćene ljubavi sa njenim visočanstvom palačinkom.
Mekana, topiva, satenski nežna, filovana po željama, postala sam simbol mnogih detinjstava. Dodaci su se stalno menjali, ali ja sam ostajala ista. Kažu da su sve palačinke slične i naravno okrugle, ali svako ko se usudio da ih proba kod mene je shvatio da su stvarno okrugle, ali ipak drugačije. Za tu jednu nijansu, od pedeset nijansi palačinke.

A onda su nam se pridružile pice i paste kao rajski dodatak za sva čula. Pažljivo biranih sastojaka, egzotične, hraskave, al dente... Mirisom su zavodile, a ukusom osvajale. Postala sam hedonistički hram ali i čuvar tradicije. Uvek spremna za izazove, novine i savete. Spremna da odgovorim na vaše zahteve i želje. Jer bez vas, ja bih bila samo jedna u nizu palačinkarnica.

Ovako, ja sam VAŠA palačinkarcica - picerija i kod mene ste uvek dobrodošli. Vidimo se!

Palačinkarnica Dizni svim članovima Mense Srbije sa važećom članskom kartom odobrava popust od 20% na celokupan asortiman.


„Transformator – platforma za transformaciju stvarnosti putem umetnosti“    

okuplja umetnice i psihoterapeutkinje, koje veruju da je uz pomoć umetnosti moguće podsticati individualni i društveni razvoj i samim tim transformisati stvarnost. Trenutno se naše aktivnosti baziraju na dramskim i plesnim radionicama za odrasle i psihoterapeutskom radu: individualni susreti telesne terapije i grupna psihodramska terapija.

Dramske radionice za odrasle grupe Akt bave se praktičnim učenjem i primenom scenskih veština u svakodnevnom zivotu. Baziraju se na glasovnim, telesnim i dramskih tehnikama. Telesne utiču na osvešćivanje pokreta i usklađivanje našeg tela sa aktuelnim mentalnim i emotivnim stanjem. Glasovne vežbaju pravilno disanje, dikciju, artikulaciju, kvalitet i jačinu glasa. U dramskom delu postavljamo različite situacije i događaje na scenu a time postajemo slobodniji i spremniji za slične u životu.

Za članove Mense Srbije odobravamo sledeće popuste:


Projektni biro N2S Architects

osnovan je 2012. godine u Novom Sadu. Od tada biro zapošljava mlade arhitekte koji su zainteresovani za savremene tokove i tehnologije u arhitekturi. Danas u birou radi 9 arhitekata i nekoliko spoljnih stručnih saradnika. Dosadašnje iskustvo tima u velikoj meri je proisteklo iz saradnje sa inostranim projektnim biroima i klijentima prvenstveno iz Švajcarske, Francuske i Holandije. Najveći broj izvedenih i projektovanih objekata nalazi se u Ženevskom kantonu (Švajcarska). Osim inostranstva, biro je aktivan i na domaćem tržištu.

Prilikom projektovanja arhitektonskih rešenja, pored inventivnosti, strogo se vodi računa o ekonomičnosti rešenja sa aspekta primenjenog konstruktivnog sistema, materijala i izvođenja uopšte. Idejna rešenja i izvođačke projekte porodičnih, stambenih, poslovnih i javnih objekata definiše pre svega energetski efikasna, konceptualna, jednostavna i ekonomski održiva arhitektura. Učestvovanje na konkursima je svakako jedan od primarnih ciljeva biroa, gde tim konstantno proverava svoj istraživacki proces, arhitektonsku logiku i kontakt sa savremenim tokovima.

Projektni biro N2S Architects svim punopravnim članovima Mense Srbije odobrava 10% popusta na sledeće usluge: 

Usluge arhitektonskog projektovanja putem objedinjene procedure (CEOP):
- Idejna rešenja (IDR)
- Projekti za gradjevinsku dozvolu (PGD)
- Izvodjacki projekti (PZI)
- Izveštaj o zatecenom stanju objekta (legalizacije objekata)
Dizajn enterijera; Konsultacije; Izrada elaborata energetske efikasnosti; Izrada 3d vizualizacija i 3d modela; Izrada animacija.

https://www.facebook.com/N2SArchitects


 Centar za ekonomska istraživanja Beograd 

Osnovne aktivnosti Centra su obuke iz oblasti revizije, IT i ICT sigurnosti, kriptovaluta, blockchain tehnologije, forenzičke revizije, menadžmenta kvaliteta, inovativnog i kreativnog rada, borbe protiv korupcije, kao i organizovanja konferencije iz tih oblasti.
Punopravnim članovima Mense odobrava:

- popust od 25% na obuke
- popust od 30% na kotizacije za konferencije


Pozorište Atelje 212 Beograd 

Pozorište Atelje 212, jedinstveno pozorište u Beogradu, Srbiji i čitavoj bivšoj Jugoslaviji nastalo je pre 60 godina, kada se pojavila potreba za novim mestom na kome bi se igrala nova avangardna drama, od velikog uticaja u Evropi u to vreme.
Na sceni Ateljea 212 igraju se danas nove drame savremenih domaćih i stranih autora, kojima pozorište daje svoj, vrlo prepoznatljiv pečat. Tokom 60 godina svog postojanja, Atelje 212 je izraslo u jedno od najznačajnijih pozorišta sa ovih prostora.
Danas Atelje 212 ima stalni ansambl od 30 glumaca, ali je otvoren i za one umetnike koji nisu stalno vezani za ovo pozorište. Najveća glumačka imena i dalje igraju na sceni Ateljea 212 i zajedno sa već afirmisanim, ali i mladim rediteljima, nastavljaju da istražuju i otkrivaju nove teatarske prostore i mogućnosti.
Punopravnim članovima Mense odobrava:

- popust od 30% na ulaznice za ceo repertoar


HRIO, Novi Sad

Hrio je nevladina organizacija osnovana s ciljem da pomogne pojedincima, grupama ljudi i institucijama i usavrši inovativne koncepte nevladinog i vladinog sektora u polju mentalnog zdravlja, socijalne zaštite, neformalnog obrazovanja i zdravstva.

HRIO za punopravne članove Mense odobrava sledeće popuste na svoje obuke:
1. TA 101 - 15% popusta (cena sa popustom je 240e)
2. NLP Master - 30% popusta (cena sa popustom je 1050e)
3. NLP Practitioner - 33% popusta (cena sa popustom je 830e)
4. Trening asertivne komunikacije - 15% popusta (cena sa popustom je 240e)
5. Trening emocionalne pismenosti - 15% popusta (cena sa popustom je 240e)


EDU Hobotnica

Edu Hobotnica je škola mnemonike ili  veštine pamćenja i učenja, škola kroz čiju višemesečnu obuku usvajate veštinu pamćenja i učenja. Proces učenja novih informacija i veština je danas sastavni i nužni  deo života svakog čoveka i time svakako znati pamtiti i učiti jeste veoma značajno.

U Edu Hobotnici ćete naučiti, kako funkcioniše memorija i mozak, kako najefikasnije koristiti iste, kako organizovati vreme za učenje, kako ne zaboravljati naučeno, kako pamtiti efikasno sve što se uči napamet, kako se uče lekcije i ispitna pitanja, usvojićete numeričke, prostorne i druge memorijske tehnike, rečju, naučićete da koristite veći deo kapaciteta svog mozga.

Program škole ima 3 nivoa obuke i 1 napredni nivo. Svaki nivo traje mesec dana. Cena pohadjanja 1 nivoa jeste 10.000 din, u tu cenu su uračunati svi materijali, osveženja...Nastava se odvija u učionici, a vežbe su online.

Za punopravne članove Mense Srbije i članove njihovih porodica odobren je

- popust od 40% na cenu obuke

Copyright © 1998-2019. Mensa Srbije
info@mensa.rs      design by Suzana Tomić