Korisničko ime:
Lozinka:

Registracija
Zaboravljeno:

Povoljnosti za članove

Na ovoj strani predstavljamo povoljnosti pri korišćenju proizvoda i usluga, koje pravna lica (institucije i firme) nude članovima Mense Srbije. Prilikom ostvarivanja popusta, članovi su u obavezi da pružaocu popusta stave na uvid važeću člansku kartu Mense Srbije i lični dokument kojim potvrđuju svoj identitet.

Pravna lica koja žele svoju ponudu da predstave na ovoj strani članovima Mense Srbije, mogu da kontaktiraju Borisa Teodosijevića na boris.teodosijevic@gmail.com.

 


NTC sistem učenja

je specijalizovani program za edukaciju dece, roditelja, vaspitača i učitelja, koji usvojeno znanje i veštine mogu da primene u svakodnevnim aktivnostima u radu sa decom. Osnovu NTC programa predstavljaju savremena naučna otkrića iz oblasti neuronauke i pedagogije sa ciljem razvoja kreativnosti i funkcionalnog znanja dece.
Edukacija vaspitača, nastavnika i roditelja vrši se na seminarima, predavanjima i radionicama. Sa decom se radi na NTC radionicama i letnjim kampovima.

NTC EDU svim članovima Mense Srbije sa važećom članskom kartom odobrava povlašćene cene i to:

  • popust od 100% za učešće članova na NTC Seminarima za roditelje.
  • popust od 50% za učešće članova na NTC seminarima za vaspitače, učitelje, nastavnike, i stručne saradnike vrtića i škola u Republici Srbiji, ukoliko korisnik želi da dobije Serifikat Saveza učitelja ili popust od 100%, ukoliko korisniku nije potreban Sertifikat Saveza učitelja o pohađanju seminara.

Prijavljivanje za NTC seminare i kampove se vrši preko zadužene osobe iz SIGa Roditelj, Tišma Mirjane.


Foto Sara svim članovima Mense Srbije sa važećom članskom kartom odobrava povlašćene cene:

20% popusta: za izradu fotografija, fotografisanje Vaših svečanosti, fotografisanje za dokumenta, foto šolje i usluge fotokopiranja i štampanja
10% popusta: za izradu foto kugli, foto platna, foto knjiga, foto slagalica, majica sa fotografijom i ostalih suvenir proizvoda

 

Dodatni pokloni:
-na urađenih 250 fotografija - dobijate šolju sa Vašom fotografijom
-na urađenih 300 fotografija - dobijate slagalicu sa Vašom fotografijom.


Fotografski klub Vojvodinasvim članovima Mense Srbije odobrava popuste:

- 25% za Početni kurs fotografije,

- 20% za Viši kurs fotografije (lokacija - NS).

Sva predavanja koja organizuje FKV su besplatna za članove Mense Srbije.


 EscapeRoom Biblioteka svim članovima Mense Srbije sa važećom članskom kartom odobrava 25% popusta.

Popust važi za grupu u kojoj je bar jedna osoba član Mense Srbije.

Potrebno je pokazati karticu prilikom dolaska.

 


Escape Game odobrava popust od 25% za sve članove Mense Srbije (lokacija - Bg).

Popust važi za grupu u kojoj je bar jedna osoba član Mense Srbije.

Potrebno je pokazati karticu prilikom dolaska.

 


 Room Escape

odobrava popust za sve članove Mense Srbije od 25% (lokacije - NS i Bg).

Dovoljno je da je 1 član ekipe član i Mense Srbije.

 


PAMI Digital je domaće preduzeće koje se bavi izradom web aplikacija, web sajtova, namenskih softvera, android aplikacija ali i digitalnim oglašavanjem (marketingom). Firma je aktivna kako na domaćem tako i na inostranom tržištu, prvenstveno na in-house projektima ali i kao deo većih internacionalnih projekata.

PAMI Digital svim članovima Mense odobrava 30% popusta na kompletnu izradu web sajta, elektronske prodavnice, portala, bloga, društvenih mreža, web aplikacija ili bilo kog drugog paketa unutar Web development kategorije.


Čomić siding doo Osnovna delatnosti društva je postavljanje podnih i zidnih obloga. Osim osnovne delatnosti, društvo se bavi i trgovinom na veliko i malo podnim i zidnim oblogama. „ČOMIĆ SIDING“ DOO, NOVI SAD našem tržištu predstavlja i distribuira savremene građevniske materijale. U asortimanu se izdvajaju dve linije najsavremenijih građevinskih materijala FIBER CEMENT I VINYL SIDING.

Punopravnim članovima Mense Srbije odobrava 10% popusta na kompletan asortiman.


Aqua Filter d.o.o.  

Preduzeće je ovlašćeno za promet, prodaju i servisiranje aparata za vodu na teritoriji cele Srbije. Posedujemo sve sertifikate zdravstvene ispravnosti, kako za aparate, tako i za vodu koja se dobija iz istih.

Punopravnim članovima Mense Srbije odobrava 5% popusta na kompletan asortiman.

 


Militaria doo 

Naše Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge MILITARIA d.o.o., Beograd je osnovano 1996. godine u Beogradu. Danas se bavimo proizvodnjom i trgovinom zaštitne i taktične opreme u širem smislu. Naši krajnji korisnici su Policija, Ministarstvo unutrašnjih poslova, BIA, Vojska Srbije, Ministarstvo odbrane, zaštitno bezbednosne agencije i firme, te brojna lovačka društva i pojedinci.
Posebnu pažnju smo poklonili kvalitetu i izgledu naših proizvoda domaće proizvodnje u čiji izgled, dizain i kvalitet stalno ulažemo, a ostatak asortimana robe dopunjavamo od stranih brendova iz sveta i na takav način upotpunjavamo naš proizvodni asortiman. Sve zajedno ovo nas stavlja u sami vrh preduzeća koja mogu da odgovore na zahteve modernog tržišta u smislu kvaliteta, rokova isporuke, dizajna, a posebno bezbednosti proizvoda.
MILITARIA d.o.o., Beograd je zastupnik i distributer brendova Pentagon S.A., Brandit, Surplus, YDS, Dayneema.
Punopravnim članovima Mense Srbije odobren je popust od 11% na celokupni asortiman.
Svi naši artikli mogu da se poruče pouzećem


Taši-Taši od 1999. proizvodi odeću za bebe i decu do 12 godina starosti. Asortiman čini kompletna odeća od kupaćeg programa i rublja, do džempera i zimskih jakni. Svi proizvodi koji su u direktnom kontaktu sa kožom dece su napravljeni od prirodnih materijala. Poručivanje se vrši putem sajta www.tasi-moda.co.rs.
Punopravnim članovima Mense Srbije odobren je popust od 30%. Već postojeći pupusti se ne sabiraju sa ovim popustom. Pri poručivanju u Napomeni je potrebno napisati ,,Mensa".

Specijalistička Ordinacija iz fizikalne medicine i rehabilitacije Centar za stopala Korekt         

Kompletnim pregledom i savremenom, stručnom dijagnostikom utvrdićemo pravo stanje u kojem se nalaze vaša stopala, a zatim iz široke ponude uložaka i drugih dodataka za brigu o stopalima pronaći adekvatno rešenje. Nudimo vam bogat asortiman proizvoda za korekciju i prevenciju svih problema sa stopalima, za decu i odrasle, najpoznatijih svetskih brendova.

Velikim brojem  fizikalnih  procedura  i pažljivo osmišljenih korektivnih  vežbi,  doprinećemo poboljšanju vašeg celokupnog zdravlja  i opšteg stanja organizma. Posebnu pažnju smo posvetili paketima za osobe sa dijabetesom, lošom cirkulacijom, trudnicama, kao i manuelnim tretmanima namenjenim svima koji žele svojim stopalima da obezbede ono što je najbolje za njih. U našoj ponudi imamo izdradu obuće na osnovu pregleda koja je savremenog dizajna. Punopravnim članovima Mense Srbije odobren je popust od 10% na celokupan asortiman robe i usluga.


Centar za edukaciju Vigot

Vigot je prva onlajn obrazovna institucija u Srbiji koja je specijalizovana isključivo za organizaciju i realizaiju onlajn programa obuke za oblast primenjenog knjigovodstva. Naši programi knjigovodstvene obuke su dizajnirani tako da na jednostavan i praktičan način osposobe polaznika za veoma ozbiljan i u današnjim uslovima veoma tražen posao.    

Punopravnim članovima Mense obezbeđujemo specijalan popust od 30% na cenu naših programa onlajn obuke za primenjeno knjigovodstvo.  Nezaposleni članovi Mense ostvaruju pravo na dodatnih 20% popusta (ukupan popust 50%) na cenu naših onlajn obuka.

Copyright © 1998-2017. Mensa Srbije
info@mensa.rs      design by Suzana Tomić