Korisničko ime:
Lozinka:

Registracija
Zaboravljeno:
Provera da li je članstvo aktivno: Upit traje do 10 sec

Uputstvo za pravljenje naloga (registraciju) na sajtu

Ukoliko ste punopravni član Mense Srbije (ispunili ste uslov za članstvo na testiranju i uplatili članarinu za tekuću godinu) ovde možete registrovati svoj korisnički nalog. Korisnički nalog se koristi za sve web servise Mense Srbije -  ovaj sajt, forum i galeriju.

Sami birate vaše korisničko ime i lozinku prilikom registracije. Jednom odabrano korisničko ime ne može se kasnije promeniti, zato ga birajte pažljivo.

Proces registracije sastoji se iz dva koraka:

1. Popunjavanje forme na ovoj stranici i slanje unetih podataka klikom na dugme "Registruj se".

2. Pošto popunite formu i kliknete na "Registruj se", na vašu e-mail adresu registrovanu u bazi podataka Mense Srbije (e-mail adresa koju ste naveli u anketnom listiću prilikom testiranja) dobićete poruku sa linkom za verifikaciju. Na ovu poruku morate reagovati u roku od 24h, kako bi registracija bila potvrđena.

Članski broj je upisan na članskoj karti koju dobijate poštom na kućnu adresu, koju ste upisali u anketnom listiću prilikom testiranja. Članski broj je isti, nezavisno od godine kada uplatite članarinu. U slučaju da želite da odmah nakon uplate članarine registrujete svoj nalog, pre nego što vam stigne članska karta, možete se obratiti web timu Mense Srbije.

Napomene

Sajtu je vraćena potpuna funkcionalnost oko registracije naloga, provere koji vam je korisnički nalog i resetovanja šifre.

Ako koristite mejl nekog od Microsoft network (MSN) servisa (hotmail.com, outlook.com, live.com ili slicnu adresu), obaveštavamo vas da povremeno MSN serveri prime e-mail-ove sa domena Mense Srbije ali ih ne proslede u sanduče na MSN nalogu. Rešenja za ovu vrstu problema su sledeca:

1. Dok ste ulogovani na svoj MSN nalog klilknite na ikonicu ključ+matica (najčešće u gornjem desnom ćošku)->More mail settings (ili View all settings)->Safe and blocked senders (u okviru segmenta Mail podgrupu Junk email)->Safe senders and domains (Add the domain your sending domain to this section and test)

ili

2. Promena e-mail adrese na ne-MSN adresu, pre registracije. Za promenu e-mail adrese u bazi, potrebno je da sa vaše MSN adrese na adresu podaci@mensa.rs pošaljete poruku koja će sadržati adresu koju želite da koristite za komunikaciju. Hvala na strpljenju.

Ako Mensi niste prijavili mejl adresu na MSN servisu a pojavio se problem pri registraciji naloga pošaljite e-mail na web@mensa.rs sa opisom problema i vašim podacima i otklonićemo problem.

Članski broj:
JMBG:
Korisničko ime:
Lozinka:
Ponovljena lozinka:

Copyright © 1998-2023. Mensa Srbije
info@mensa.rs      design by Suzana Tomić