Korisničko ime:
Lozinka:

Registracija
Zaboravljeno:

Poštovani članovi, sajtu je vraćena potpuna funkcionalnost oko registracije naloga, provere koji vam je korisnički nalog i resetovanja šifre. Ako već imate registrovan nalog od ranije, platili ste članarinu za ovu godinu, a ne možete da resetujete šifru ili saznate korisničko ime, ili vam je nalog greškom neaktivan ili koristite @hotmail.com adresu, čiji serveri blokiraju e-mail-ove sa našeg sajta.
Ako Mensi niste prijavili @hotmail.com adresu, pošaljite e-mail na web@mensa.rs sa vašim podacima i otklonićemo problem.
Ako koristite @hotmail.com adresu, čiji serveri blokiraju e-mail-ove sa sajta, jedino trenutno rešenje je promena e-mail adrese na ne-hotmail adresu, pre registracije. Ažuriranje podataka se obavlja slanjem poruke, u kojoj je potrebno navesti podatke kojima treba da budu zamenjeni podaci koji su ranije navedeni, na adresu podaci@mensa.rs, sa vaše @hotmail.com adrese.
Hvala na strpljenju.

 

Ukoliko ste punopravni član Mense Srbije (ispunili ste uslov za članstvo na testiranju i uplatili članarinu za tekuću godinu) ovde možete registrovati svoj korisnički nalog. Korisnički nalog se koristi za sve web servise Mense Srbije -  ovaj sajt, forum i galeriju. Sami birate vaše korisničko ime i lozinku prilikom registracije. Jednom odabrano korisničko ime ne može se kasnije promeniti, zato ga birajte pažljivo.

Proces registracije sastoji se iz dva koraka. Prvi korak je popunjavanje forme na ovoj stranici. Pošto popunite formu i kliknete na "Registruj se", dobićete poruku na vašu e-mail adresu registrovanu u bazi podataka Mense Srbije (e-mail adresa koju ste naveli u anketnom listiću prilikom testiranja). Na ovu poruku morate reagovati u roku od 24h, kako bi registracija bila potvrđena.

Članski broj je upisan na članskoj karti koju dobijate poštom na kućnu adresu, koju ste upisali u anketnom listiću prilikom testiranja. Članski broj je isti, nezavisno od godine kada uplatite članarinu. U slučaju da želite da odmah nakon uplate članarine registrujete svoj nalog, pre nego što vam stigne članska karta, možete se obratiti web timu Mense Srbije.

Članski broj:
JMBG:
Korisničko ime:
Lozinka:
Ponovljena lozinka:

Copyright © 1998-2018. Mensa Srbije
info@mensa.rs      design by Suzana Tomić