Korisničko ime:
Lozinka:

Registracija
Zaboravljeno:

Članovi Mense Srbije

Članovima Mense Srbije se smatraju one osobe koje su na testu IQ zadovoljile uslov za članstvo i uplatile članarinu za tekuću kalendarsku godinu. Jednom zadovoljen uslov za članstvo na testu IQ važeći je tokom celog života, tako da osobe koje su postigle traženi rezultat mogu u bilo kom trenutku da se učlane u Mensu Srbije, uplatom članarine. Po izvršenoj uplati, člansku kartu će dobiti poštom nakon otprilike mesec dana. Članske karte se šalju isključivo na adrese na teritoriji Republike Srbije. 

U slučaju da po izvršenoj uplati članarine ne dobijete člansku kartu u roku od mesec dana, možete se obratiti na adresu Izvršnog odbora Mense, koju ćete naći na stranici Kontakt ovog sajta.

Lični podaci kandidata i članova se prikupljaju isključivo za potrebe identifikacije i mogućnosti kontaktiranja članova. Mensa Srbije koristi prikupljene podatke isključivo za sopstvene potrebe i tretira ih u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ažuriranje podataka se obavlja slanjem poruke, u kojoj je potrebno navesti podatke kojima treba da budu zamenjeni podaci koji su ranije navedeni, na adresu podaci@mensa.rs

Ukoliko se ulogujete na unutrašnji deo sajta imate mogućnost da pod opcijom "moj profil" prikažete ili sakrijete prikaz svog imena u listi "članovi".

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P R S Š T U V Z Ž

Lalatović Nenad

Latinović Zoran

Lazarević Jelica

Lazarević Marija

Lazarević Milan

Lazarević Ognjen

Lazendić Lazar

Lazić Dunja

Lazić Jelena

Lazić Marija

Lazić Miodrag

Lazić Zoran

Lazović Aleksandra

Lazović Andreja

Lazović Dragan

Lazović Miša

Lilić Darko

Lopičić Uroš

Lozo Aleksandra

Lučić Nataša

Lukić Igor

Lukić Ivana

Lukić Miroslav

Lukić Stevo

Lulić Emil

Lungul Goran

Copyright © 1998-2019. Mensa Srbije
info@mensa.rs      design by Suzana Tomić