Korisničko ime:
Lozinka:

Registracija
Zaboravljeno:

Članovi Mense Srbije

Članovima Mense Srbije se smatraju one osobe koje su na testu IQ zadovoljile uslov za članstvo i uplatile članarinu za tekuću kalendarsku godinu. Jednom zadovoljen uslov za članstvo na testu IQ važeći je tokom celog života, tako da osobe koje su postigle traženi rezultat mogu u bilo kom trenutku da se učlane u Mensu Srbije, uplatom članarine. Po izvršenoj uplati, člansku kartu će dobiti poštom nakon otprilike mesec dana. Članske karte se šalju isključivo na adrese na teritoriji Republike Srbije. 

U slučaju da po izvršenoj uplati članarine ne dobijete člansku kartu u roku od mesec dana, možete se obratiti na adresu Izvršnog odbora Mense, koju ćete naći na stranici Kontakt ovog sajta.

Lični podaci kandidata i članova se prikupljaju isključivo za potrebe identifikacije i mogućnosti kontaktiranja članova. Mensa Srbije koristi prikupljene podatke isključivo za sopstvene potrebe i tretira ih u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ažuriranje podataka se obavlja slanjem poruke, u kojoj je potrebno navesti podatke kojima treba da budu zamenjeni podaci koji su ranije navedeni, na adresu podaci@mensa.rs

Ukoliko se ulogujete na unutrašnji deo sajta imate mogućnost da pod opcijom "moj profil" prikažete ili sakrijete prikaz svog imena u listi "članovi".

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P R S Š T U V Z Ž

Šahurić Robert

Šakotić Ivan

Šalgo Ervin

Šanta Hajnalka

Šaponja Pavle

Šarčević Tamara

Šarenac Jelena

Šašić Danijela

Šašić Dunja

Šćepanović Marinela

Šegrt Aleksandra

Šehović Sanel

Šejat Veljko

Šibalić Miloš

Šimić Danijela

Šipetić Uroš

Škarić Milan

Škarić Nebojša

Škundrić Vladimir

Špehar Adam

Špreng Đorđe

Šterović Srđan

Šubarić Aleksandar

Šušnjar Nemanja

Šušnjević Slobodan

Copyright © 1998-2018. Mensa Srbije
info@mensa.rs      design by Suzana Tomić