Korisničko ime:
Lozinka:

Registracija
Zaboravljeno:

Članovi Mense Srbije

Članovima Mense Srbije se smatraju one osobe koje su na testu IQ zadovoljile uslov za članstvo i uplatile članarinu za tekuću kalendarsku godinu. Jednom zadovoljen uslov za članstvo na testu IQ važeći je tokom celog života, tako da osobe koje su postigle traženi rezultat mogu u bilo kom trenutku da se učlane u Mensu Srbije, uplatom članarine. Po izvršenoj uplati, člansku kartu će dobiti poštom nakon otprilike mesec dana. Članske karte se šalju isključivo na adrese na teritoriji Republike Srbije. 

U slučaju da po izvršenoj uplati članarine ne dobijete člansku kartu u roku od mesec dana, možete se obratiti na adresu Izvršnog odbora Mense, koju ćete naći na stranici Kontakt ovog sajta.

Lični podaci kandidata i članova se prikupljaju isključivo za potrebe identifikacije i mogućnosti kontaktiranja članova. Mensa Srbije koristi prikupljene podatke isključivo za sopstvene potrebe i tretira ih u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ažuriranje podataka se obavlja slanjem poruke, u kojoj je potrebno navesti podatke kojima treba da budu zamenjeni podaci koji su ranije navedeni, na adresu podaci@mensa.rs

Ukoliko se ulogujete na unutrašnji deo sajta imate mogućnost da pod opcijom "moj profil" prikažete ili sakrijete prikaz svog imena u listi "članovi".

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P R S Š T U V Z Ž

Abramović Filip

Aćimović Knežević Nataša

Adamov Milan

Alavanja Snežana

Aleksić Dea

Aleksić Jovan

Aleksić Predrag

Alivojvodić Vesna

Amidžić Maja

Andrejić Dušana

Andrić Aleksandar

Andžić Nataša

Antić Saša

Antonijević Nemanja

Antonijević Vladimir

Antunović Radislav

Anđelković Jelena

Anđelković Đorđe

Arsekić Aleksandar

Arsenijević Ana

Arsenović Darko

Arsić Aleksandar

Arsić Aleksandra

Arsić Jasmina

Arvai Aron

Avramović Aleksandar

Avramović Vukašin

Copyright © 1998-2018. Mensa Srbije
info@mensa.rs      design by Suzana Tomić