Korisničko ime:
Lozinka:

Registracija
Zaboravljeno:

Članovi Mense Srbije

Članovima Mense Srbije se smatraju one osobe koje su na testu IQ zadovoljile uslov za članstvo i uplatile članarinu za tekuću kalendarsku godinu. Jednom zadovoljen uslov za članstvo na testu IQ važeći je tokom celog života, tako da osobe koje su postigle traženi rezultat mogu u bilo kom trenutku da se učlane u Mensu Srbije, uplatom članarine. Po izvršenoj uplati, člansku kartu će dobiti poštom nakon otprilike mesec dana. Članske karte se šalju isključivo na adrese na teritoriji Republike Srbije. 

U slučaju da po izvršenoj uplati članarine ne dobijete člansku kartu u roku od mesec dana, možete se obratiti na adresu Izvršnog odbora Mense, koju ćete naći na stranici Kontakt ovog sajta.

Lični podaci kandidata i članova se prikupljaju isključivo za potrebe identifikacije i mogućnosti kontaktiranja članova. Mensa Srbije koristi prikupljene podatke isključivo za sopstvene potrebe i tretira ih u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ažuriranje podataka se obavlja slanjem poruke, u kojoj je potrebno navesti podatke kojima treba da budu zamenjeni podaci koji su ranije navedeni, na adresu podaci@mensa.rs

Ukoliko se ulogujete na unutrašnji deo sajta imate mogućnost da pod opcijom "moj profil" prikažete ili sakrijete prikaz svog imena u listi "članovi".

Važno!!! Članske kartice

Od početka 2018 godine Mensa Srbije koristi višegodišnje članske kartice sa čipom. Svim članovima koji su tokom 2018. godine dobili člansku karticu uz niu je dostavljeno i obaveštenje da je kartica višegodišnja i da im neće biti slata nova članska karta svake godine, već će se preko čipa učitavati datum isteka važnosti članarine.

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P R S Š T U V Z Ž

Pajčin Tamara

Pajić Goran

Pantović Miljana

Paripović Jelena

Pašić Marko

Paštar Dušan

Pastovnjicki Vladimir

Paunović Tijana

Pavković Marko

Pavlović Aleksandar

Pavlović Milan

Pegan Karadžole Iva

Pejčić Aleksandar

Pejović Marko

Peković Milorad

Perić Maša

Perišić Dragoljub

Peruničić Ana

Pešić Ana

Pešić Filip

Pešić Vladimir

Petković Nikola

Petrović Bratislav

Petrović Irena

Petrović Ivan

Petrović Lazar

Petrović Margareta

Petrović Milan

Petrović Predrag

Petrović Uroš

Pitić Dragomir

Pjevac Branimir

Plavšić Dragana

Polovina Miodrag

Popović Dragana

Popović Mirjana

Popović Miroslava

Praštalo Vuk

Prica Vera

Projović Boris

Prošić Sergej

Prpa Marijana

Pržica Dušan

Putnik Slađana

Copyright © 1998-2020. Mensa Srbije
info@mensa.rs      design by Suzana Tomić