Korisničko ime:
Lozinka:

Registracija
Zaboravljeno:
Provera da li je članstvo aktivno: Upit traje do 10 sec

Značaj zaštite životne sredine i ekologije se ne može negirati.

Stoga, ukoliko želite da:

  • poboljšate nivo ekološke svesti; 
  • preduzmete različite akcije u cilju zaštite životne sredine; 
  • pomognete očuvanje biodiverziteta;
  • učinite makar nešto kako bi pomogli planeti koja nam je svima dom; i/ili
  • vas, rečima prethodnog koordinatora Željka Stankovića, 'zanima zašto da gasite svetlo po kući, zatvarate česmu dok perete zube, ne bacate smeće svuda oko sebe', razdvajate smeće za recikliranje od ostalog (kućno/komunalnog) smeća...

...onda je EKOlogičan SIG 'pravo mesto' za vas!

Svi oni koji žele da nauče nešto novo i svojim angažovanjem doprinesu ciljevima EKOlogičnog SIG-a, bilo na nivou lokalne zajednice, društva uopšte ili, pak, na globalnom nivou, su dobrodošli. Potrebna je dobra volja i motivacija da se krene u 'akciju', a znanja (bez obzira na opseg i domene) o ekologiji, zaštiti životne sredine i prirodi nisu preduslov. Zajedno ćemo učiti i istraživati, upućeniji članovi će u tome pomagati, te ćemo udruženim snagama dolaziti do ideja i preduzimati praktične aktivnosti. 

Udružimo se u:

  • organizovanju ekoloških akcija, predavanja, radionica, diskusija, kampova i sl.;
  • pisanju i realizovanju projekata;
  • pisanju i objavljivanju informativnih i edukativnih sadržaja;
  • ostvarivanju saradnje sa drugim pojedincima, grupama i organizacijama u širenju ekološke svesti i preduzimanju različitih zajednih aktivnosti sa njima i sl.

Svako od vas će radu SIG-a doprineti ličnim interesovanjima, znanjima i veštinama, dok ćemo kao tim, sasvim sigurno, imati razloga da budemo ponosni. Sposobnost da nešto promenimo imamo, pitanje je šta ćemo uraditi sa njom!

Koordinatorka SIG-a

Mladenović Milicu

Prijava za viber grupu Ekologičnog SIG-a

Ukoliko želite da budete informisani o dešavanjima u Ekologičnom SIG-u, možete se prijaviti za viber zajednicu/grupu Ekologičnog SIG-a preko linka ispod. Da biste dobili pristup prijavnoj formi potrebno je da se ulogujete na sajt.

Aktivnosti

AKCIJA "UKLJUČI SE!"

Akcija bezbednog odlaganja e-otpada "UKLJUČI SE!" se realizuje kao zajednički projekat EKOlogičnog SIG-a i Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu (ETF).

Gde se nalaze kutije?

    

Copyright © 1998-2024. Mensa Srbije
info@mensa.rs      design by Suzana Tomić