Korisničko ime:
Lozinka:

Registracija
Zaboravljeno:
Provera da li je članstvo aktivno: Upit traje do 10 sec

Predavanja

Predavač: Uroš Petrović

Gde: Aranđelovac, Visoka tehnološka škola strukovnih studija Aranđelovac
Kada: petak 4. oktobar 2013. od 18h.

Tema: Kako napraviti najbolju fotografiju

Ukoliko ste se pitali kako napraviti najbolju i najlepšu fotografiju, kako uloviti trenutak, kako videti svet oko nas u punom sjaju i lepoti - odgovore na neka od tih pitanja može Vam dati Uroš Petrović, dečiji pisac, član Mense, koautor NTC sistema učenja, višestruko nagrađivan fotograf (National Geographic Magazine, Wrigley, Canon Srbija, Politikin Zabavnik...) čije fotografije krase pozadine operativnog sistema Microsoft Windows 7 i sedam puta su izabrane za najatraktivnije na najvećem svetskom servisu za fotografije Flickr. Uroš Petrović je jedan od osnivača globalnog fotografskog takmičenja Mensa World Photo Cup.

 

Predavač: dr Ranko Rajović

Gde: Aranđelovac, Visoka tehnološka škola strukovnih studija Aranđelovac
Kada: petak 4. oktobar 2013. od 20h

Tema: ZAVRTIMO ZNANjE IGROM
Posle niza uspešnih predavanja i implementacija NTC sistema u veliki broj škola i vrtića u našoj zemlji, dr Ranko Rajović ponovo dolazi u Aranđelovac. Deca su naše najveće bogatstvo i treba da im pomognemo da odrastu zdravi, srećni i uspešni, kakvi vrlo lako mogu postati....

 

Predavač: dr Ranko Rajović

Gde: Beograd, sala za konferencije Delat Holdinga, Milentija Popovića 7b
Kada: petak 18. oktobar 2013. od 18h

Tema: IQ DETETA, BRIGA RODITELJA
NTC sistem učenja – odgovor na tehnološku klopku i sve češće razvojne smetnje kod dece

 

Predavač: Boris Teodosijević

Gde: Novi Sad, amfiteatar Fakulteta tehničkih nauka, Dositeja Obradovića 6
Kada: petak 1. novembar 2013. od 18h

Tema: Veština javnog nastupa

Govor je veština koja izdvaja čoveka od svih drugih životinjskih vrsta i koja predstavlja osnov sveukupne komunikacije čoveka. Pravilno ovladavanje veštinom govorništva i javnog nastupa će vas izdvojiti i izdignuti od
prosecnog pojedinca, koji nezapažen prolazi kroz svet i čije ideje, kvaliteti i mogućnosti retko bivaju zapaženi i prepoznati od društva kao potencijal vredan naše pažnje.

Apsolutno svima je potrebno da ovladaju barem osnovama govorništva i javnog nastupa, bilo da se bavite javnim poslom, politikom, medijima, bilo da ste profesor ili menadžer, prodavac ili ugostitelj, da li vam je cilj samo da se dopadnete devojci/dečku u kafiću, ili da odobrovoljite svog profesora da vam da prolaznu ocenu. Za sve ove i druge životne situacije je potrebno da znate dobro govoriti, hrabro nastupiti, brzo razmišljati i jasno se izražavati.

O PREDAVAČU

Više od decenije iskustva u privredi i edukaciji. Kroz njegove seminare je prošlo više od osam hiljada privrednika, menadžera i vlasnika preduzeća, veliki broj studenata i učenika, kao, naravno, i pojedinaca koji su želeli da upotpune svoja znanja i veštine.

Copyright © 1998-2024. Mensa Srbije
info@mensa.rs      design by Suzana Tomić