Korisničko ime:
Lozinka:

Registracija
Zaboravljeno:
Provera da li je članstvo aktivno: Upit traje do 10 sec

Program za skupštinski vikend u Beogradu

Poštovani članovi,

Kao što je već najavljeno, u nedelju 1. decembra u Beogradu će biti održana sednica Skupštine Mense Srbije. U želji da se tom prilikom malo više družimo, lokalna Mensa Beograd je pripremila program i za subotu 30. novembar . Nadamo se da ćete prihvatiti poziv na druženje i doći u što većem broju.

Subota 30. novembar

16h00 - 18h00 Mnemonička radionica

Dom omladine Beograda, Makedonska 22, 3. sprat, prostorije Mense Srbije

Da li ste želeli da brzo ostavite odličan utisak u novom društvu, na novom poslu, u novoj sredini? Sigurni smo da jeste, a na ovoj radionici pokušaćemo da vam damo alat za takav poduhvat. Poznato je da je jako teško zapamtiti imena grupe novih ljudi koje upoznate, naročito prilikom prvog upoznavanja. Nakon ove radionice moći ćete da impresionirate nove poznanike baš ovom veštinom! Naučićete principe i vežbati ih u veseloj atmosferi tokom radionice koju će voditi Boris Projović, autor i voditelj mnemoničkog programa Edu Hobotnica. Prijave (putem prijavne forme) su obavezne zbog ograničenog kapaciteta prostorije. Pošto se kapacitet popuni, neće biti moguće dalje prijave.

20h00 - 01h00 Prednovogodišnja žurka

Square cafe & bar, poslovna zgrada Blue centar, Španskih boraca 3 (ugao sa bulevarom Mihajla Pupina), preko puta Palate Srbija

Za žurku smo obezbedili živu svirku, bend svira stranu i domaću pop i rock muziku, uz predivni vokal Jelene Vlahović. https://www.youtube.com/watch?v=Q2aK5l38BOQ . Cene pića su umerene, parking je dostupan ispred lokala i duž cele ulice Španskih boraca.

Članovi mogu povesti po jednog gosta na žurku, zbog ograničenog kapaciteta kafića. Neophodna je prijava putem prijavne forme.

Nedelja 01. decembar

12h00 - 13h30 Prijem za nove članove - Mašinski fakultet, Kraljice Marije 16

Prezentaciju Mense Srbije će održati predsednica Aleksandra Borović uz pomoć aktivnih članova lokalne Mense u Beogradu. Biće to prilika da novi članovi sa jesenjih testiranja saznaju puno informacija o radu Mense, da se međusobno upoznaju i da postave pitanja iskusnijim članovima.

14h00 - 18h00 Jesenje zasedanje Skupštine Mense Srbije - Mašinski fakultet, Kraljice Marije 16, Amfiteatar A1.

Troškovi dolaska članova koji ne žive u Beogradu na zasedanje Skupštine i skupštinski vikend biće refundirani. O načinu refundacije možete se informisati ovde. Tokom sednice Skupštine obezbeđen je ketering.

Način prijave za skupštinski vikend: Molimo članove da popune prijavnu formu, kako bi organizatori mogli bolje da planiraju potrebne kapacitete.

Čekamo vas 30.11. i 01.12. u Beogradu i radujemo se druženju!

Koordinator Lokalne Mense Beograd Boris Projović

Tel: 0659528645

Copyright © 1998-2022. Mensa Srbije
info@mensa.rs      design by Suzana Tomić