Korisničko ime:
Lozinka:

Registracija
Zaboravljeno:
Provera da li je članstvo aktivno: Upit traje do 10 sec

oSIGuranje

oSIGuranje je nastao kao potreba da se drugim članovima, ali i njihovim prijateljima izvan Mense ponudi kvalitetna informacija vezana za osiguranje (posebno životno).
U prošlosti je životno osiguranje predstavljano na pogrešan način, što je kod mnogih stvorilo odbojnost prema ovom vidu dugoročne štednje uz osiguranje.

Svi oni koji imaju određeno pitanje/a ili oni kojima možemo pomoći da dođu do najboljeg rešenja za svoje potrebe za osiguranjem, mogu nam se javiti i proslediti svoje pitanje, a mi ćemo se potruditi da u što kraćem vremenu prosledimo stručan odgovor. Istovremeno pozivamo ostale zainteresovane članove da nam se pridruže i podele svoja saznanja vezana za ovu oblast.

Sama oblast osiguranja, će u godinama koje dolaze, biti jako aktuelna, kako zbog dizanja same svesti kod ljudi i njihove želje da se ponašaju odgovorno prema sebi i članovima svojih porodica, ali i zbog zakonskih i drugih akcija koje će sama država preduzimati u bliskoj buducnosti. S' tim u vezi želimo da napravimo mesto gde će svako moci da dobije najbolju informaciju vezanu za ovu oblast.

Sastanci oSIGuranja se mogu održavati jednom mesečno, uz napomenu da ćemo se potruditi da nađemo adekvatan prostor, koji bi odgovarao ovakvom SIG-u. U slučaju aktuelizacije ove oblasti u budućnosti, sastanci se mogu odrzavati i česće.

Pretpostavka da bi prava informacija o osiguranju puno značila članovima Mense i njihovim prijateljima, bila je razlog da se ova ideja i realizuje.

"Sigurno je samo ono što je osigurano!"

 

Članovi zainteresovani za oživljavanje SIGa mogu se javiti Nacionalnom SIG koordinatoru.

Copyright © 1998-2022. Mensa Srbije
info@mensa.rs      design by Suzana Tomić