Korisničko ime:
Lozinka:

Registracija
Zaboravljeno:
Provera da li je članstvo aktivno: Upit traje do 10 sec

SIG MetalIQ

Za 40 godina svog postojanja, heavy metal je stekao veliki broj poklonika na svim meridijanima, pa i kod nas. Ovaj SIG ima za cilj da okupi sve članove Mense koji aktivno slušaju, stvaraju, ili jednostavno poštuju metal muziku. Dobrodošli su ljubitelji svih metal pravaca i hard rock-a. Primarna aktivnost u okviru SIG-a bila bi razmena svih mogućih informacija među članovima  o metalu i dešavanjima u njemu , a zatim i organizovanje zajedničkih aktivnosti.

U te aktivnosti spadaju:
- zajednički odlasci na metal dešavanja (koncerte, svirke, žurke...) u zemlji i inostranstvu, ukoliko za konkretno dešavanje ima zainteresovanih. Ako bude bilo mogućnosti, i organizovanje sopstvenih dešavanja, žurki pre svega.
- uzajamna pomoć oko nabavljanja CD-ova i ploča (za kolekcionare originala), kao i drugih artikala za koje su članovi zainteresovani (majice, prišivači...).
- popularizacija metal muzike među članovima Mense i šire.
- eventualna saradnja članova Mense koji se bave muzikom na zajedničkim muzičkim projektima.

Dobrodošli su svi predlozi članova o kvalitetnijem obavljanju ovih, kao i o organizovanju nekih drugih aktivnosti. SIG MetalIQ otvoren je za saradnju sa drugim SIG-ovima, naročito onim koji se bave zabavom. SIG će sarađivati i sa metalcima izvan Mense, koji mogu da pomognu njegovom radu.

 

Članovi zainteresovani za oživljavanje SIGa mogu se javiti Nacionalnom SIG koordinatoru

Copyright © 1998-2022. Mensa Srbije
info@mensa.rs      design by Suzana Tomić