Korisničko ime:
Lozinka:

Registracija
Zaboravljeno:
Provera da li je članstvo aktivno: Upit traje do 10 sec

Economy SIG

Cilj Economy SIG-a, grupe koja se bavi ekonomskom istorijom, teorijom i praksom, je da okupi i poveže sve ekonomiste Mense Srbije, kao i sve druge koje zanima ekonomija, i omogući bržu i lakšu razmenu ideja i informacija. SIG je zamišljen kao mesto i povod da se okupe ljudi sličnih interesovanja i upoznaju se jedni sa drugima.

Ako bi se okupilo nekoliko ekonomista, to bi, svakako, dovelo do razmene mnoštva ideja, informacija, iskustava i saveta. A ako se okupi veći broj ekonomista, tada bismo mogli pokrenuti i vrlo zanimljive i korisne projekte.

Priključite nam se i nemojte se ustručavati da nam šaljete svoje predloge. Economy SIG možete posmatrati kao jednu firmu a svoje ideje i predloge kao projekte te firme. Svaku ideju ćemo beležiti i voditi kao projekat, sa predlagačem kao pokretačem tog projekta, a članovi koji su zainteresovani pridružiće se tom projektu i pristupiti realizaciji istog. Članovi SIG-a su ujedno i oni koji će, ako žele, i raditi na ostvarenju tih projekata ili pak doprinositi samo savetima, procenama i studijama izvodljivosti, ocenama rezultata itd. Oni će ujedno i činiti timove koji će se formirati oko pojedinih, najzanimljivijih projekata, što je sve, naravno, na dobrovoljnoj osnovi i na obostranu zabavu i korist. Takođe, sve ovo može poslužiti i, prosto, kao povod za druženje i zabavu, razmenu raznih znanja i iskustava, informacija i literature.

Članovi zainteresovani za oživljavanje SIGa mogu se javiti Nacionalnom SIG koordinatoru.

Copyright © 1998-2022. Mensa Srbije
info@mensa.rs      design by Suzana Tomić