Korisničko ime:
Lozinka:

Registracija
Zaboravljeno:
Provera da li je članstvo aktivno: Upit traje do 10 sec

SIG 4 opportunities

SIG 4 opportunities je, od svog nastanka, zamišljen kao mesto na kome će članovi razmenjivati informacije (o raznim konkursima za koje čuju, bilo da su to studentske razmene, stipendije za školovanje, informacije o seminarima, konferencijama, stručnim usavršavanjima, oglasima za posao i sl.), znanja i iskustva.

Osnovni principi delovanja ovog SIG-a su dobronamernost i solidarnost tj. želja da se pomogne drugim članovima i sa njima podele informacije/znanje/iskustva/...

Razmena informacija će se obavljati svim kanalima komunikacije koji su dostupni SIG-u: na SIG-ovskom podforumu na bordu Mense Srbije, mejlovim preko liste, objavama na SIG-ovskim grupama na društvenim mrežama, ali i uživo na predavanjima, radionicama, tribinama.

Razmena znanja i iskustava je najefikasnija uživo pa ćemo se truditi da povremeno organizujemo okupljanje članova. Kako deo članova SIG-a živi i radi u inostranstvu, trudićemo se da svaki dolazak nekog od njih iskoristimo da članovima u Srbiji omogućimo direktnu komunikaciju u vidu interaktivnih izlaganja, prezentacija i razgovora tokom kojih bi život i rad u inostranstvu bili realno predstavljeni.

Zamišljeno je da u doglednoj budućnosti SIG razvije kapacitete da organizuje i obuke iz oblasti od značaja za bolje pozicioniranje članova u današnjem svetu, ali i tribine na kojima će članovi biti u prilici da o izabranim temama prodiskutuju sa stručnjacima iz raznih oblasti od značaja za profesionalni život i napredovanje.

Zainteresovane za članstvo u SIG-u molimo da se jave mejlom na adresu koordinatora SIG-a i u mejlu se predstave (CV-jem ili motivacionim pismom, ili kombinacijom prethodna dva, ... ili na neki inovatian način) ali i opisom očekivanja koja imaju od SIG-a ili/i opisom načina na koje bi želeli da se uključe u rad SIG-a tj. da doprinesu radu SIG-a.

Koordinator SIG-a 4 opportunities

Milica Mladenović

Copyright © 1998-2022. Mensa Srbije
info@mensa.rs      design by Suzana Tomić