Korisničko ime:
Lozinka:

Registracija
Zaboravljeno:
Provera da li je članstvo aktivno: Upit traje do 10 sec

Foto Sara

svim članovima Mense Srbije sa važećom članskom kartom odobrava povlašćene cene:

20% popusta: za izradu fotografija, fotografisanje Vaših svečanosti, fotografisanje za dokumenta, foto šolje i usluge fotokopiranja i štampanja
10% popusta: za izradu foto kugli, foto platna, foto knjiga, foto slagalica, majica sa fotografijom i ostalih suvenir proizvoda

Dodatni pokloni:
-na urađenih 250 fotografija - dobijate šolju sa Vašom fotografijom
-na urađenih 300 fotografija - dobijate slagalicu sa Vašom fotografijom.


Fotografski klub Vojvodina

svim članovima Mense Srbije odobrava popuste:

25% za Početni kurs fotografije,

20% za Viši kurs fotografije (lokacija - NS).

Sva predavanja koja organizuje FKV su besplatna za članove Mense Srbije.


Escape Game

odobrava popust od 25% za sve članove Mense Srbije (lokacija - Bg).

Popust važi za grupu u kojoj je bar jedna osoba član Mense Srbije.

Potrebno je pokazati karticu prilikom dolaska.


Aqua Filter d.o.o.  

Preduzeće je ovlašćeno za promet, prodaju i servisiranje aparata za vodu na teritoriji cele Srbije. Posedujemo sve sertifikate zdravstvene ispravnosti, kako za aparate, tako i za vodu koja se dobija iz istih.

Punopravnim članovima Mense Srbije odobrava 5% popusta na kompletan asortiman.

 


Militaria doo 

Naše Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge MILITARIA d.o.o., Beograd je osnovano 1996. godine u Beogradu. Danas se bavimo proizvodnjom i trgovinom zaštitne i taktične opreme u širem smislu. Naši krajnji korisnici su Policija, Ministarstvo unutrašnjih poslova, BIA, Vojska Srbije, Ministarstvo odbrane, zaštitno bezbednosne agencije i firme, te brojna lovačka društva i pojedinci.
Posebnu pažnju smo poklonili kvalitetu i izgledu naših proizvoda domaće proizvodnje u čiji izgled, dizain i kvalitet stalno ulažemo, a ostatak asortimana robe dopunjavamo od stranih brendova iz sveta i na takav način upotpunjavamo naš proizvodni asortiman. Sve zajedno ovo nas stavlja u sami vrh preduzeća koja mogu da odgovore na zahteve modernog tržišta u smislu kvaliteta, rokova isporuke, dizajna, a posebno bezbednosti proizvoda.
MILITARIA d.o.o., Beograd je zastupnik i distributer brendova Pentagon S.A., Brandit, Surplus, YDS, Dayneema.
Punopravnim članovima Mense Srbije odobren je popust od 11% na celokupni asortiman.
Svi naši artikli mogu da se poruče pouzećem.


Body fitnes klub TITAN - Kragujevac

Body fitnes klub TITAN, u prostoru veličine 400 m², omogućava treniranje bez vremenskog ograničenja i bez zakazivanja. Svojim članovima nudi razne vrste usluga i treninga: kardio program vežbanja, vežbe istezanja i oblikovanja, profesionalne sprave za razlicite intezitete vežbanja i skidanja viska kilograma, mogućnost personalnog-individualnog treninga sa trenerom, priprema takmičara/ki za nacionalna i međunarodna takmičenja uz stručni nadzor licenciranih trenera, trening plan po kome ćete vežbati, koji ce biti izgrađen samo za Vas i usklađen Vašim mogućnostima i ciljevima, praćenje rezulata na specijalnim aparatima, pregled i konsultacija sa fizioteraputom, kao i sve vrste fizioterapeutskih usluga, sve vrste masaža, naš cilj je da sve potrebe klijenta budu na jednom mestu pod stalnim nadzorom visoko kvalifikovanih i licenciranih osoba sa dugogodišnjim radom i iskustvom. Klub je opremljen posebnim kabinama za presvlačenje za žene i muškarce, svaki član dobija svoj ormarić i ključ, opremljen je odvojenim tuš kabinama, fenovima, i higijensko sanitarnim uslovima na najvišem nivou.

 
Body fitnes klub TITAN punopravnim članovima Mense Srbije odobrava popust od 10% na celokupan asortiman usluga. Za prijavljenih 10 i više članova, popust je 15% a za prijavljenih 15 i više članova, popust je 20%.

Stomatološka ordinacija ConfiDenta

Beograd, Dubljanska 31  

ConfiDenta je ordinacija u kojoj rade stomatolozi sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom. U prijatnom ambijentu nudimo širok spektar usluga, od rutinskih kontrola preko uklanjanja naslaga do saniranja manje ili više zahtevnih stanja na zubima.
Ne dozvolite da zubobolja upravlja Vašim vremenom i raspoloženjem. Zakažite pregled ili nas posetite i uverite se da odlazak kod zubara može da popravi Vaše raspoloženje na obostrano zadovoljstvo.
Zdravo stanje usta i zuba je važno zbog estetskog aspekta, ali pre svega zbog opšteg zdravlja i zadovoljstva čoveka.

Punopravnim članovima Mense odobrava se popust od 10% na celokupan asortiman usluga, tj 20% za punopravne članove i članove njihovih užih porodica, ukoliko im se usluge pružaju zajedno.


Aquazoo shop

Maksima Gorkog 25, Beograd, Vračar    

Aquazoo shop je akvaristička i pet oaza u centru grada. Kod nas možete naći sve što Vam treba za Vaše kućne ljubimce: hranu i opremu za pse, mace, ptice, glodare, ribice i reptile, savet i pomoć za Vaše ljubimce i kod formiranja akvarijuma i terarijuma.

Aquazoo shop svim članovima Mense Srbije sa važećom članskom karticom odobrava popuste:
  *popust od 10% na svu hranu
  *popust od 12% na svu opremu, tehniku i akvarijume
  *popust od 15% na sve ribice, akvarijumske organizme i akvarijumsko bilje
  *popusti se ne primenjuju na artikle sa akcijskim cenama
Aquazoo shop se takodje bavi izradom i uredjenjem akvarijuma po sistemu "ključ u ruke", zatim uredjenjem i održavanjem postojećih akvarijuma.

Sve artikle iz naše ponude možete poručiti pouzećem, a za iznose preko 1500 din organizujemo besplatnu dostavu za uži krug Beograda, Novog Beograda i Zemuna.
Radno vreme: pon-pet: 9-21h, sub: 9-20h, ned: 9-15h  
Kontakt tel: 061/388-999-8, fb page:  www.facebook.com/aquazooshopsrbija


Iris Mega (Computerland)

ComputerLand je vodeći distributer periferne računarske opreme, multimedijalnih uređaja i igračkih sadržaja u regionu.
Pored distribucije proizvoda svetski poznatih kompanija Logitech, Disney, Razer, Archos, Creative, Wacom, Thrustmaster, Dji ComputerLand je i distributer igračkih naslova renomiranih svetskih proizvođača Activision Blizzard, Square-Enix, Codemasters, Namco Bandai, Ubisoft, Capcom, Bethesda, Tecmo-Koei.

Popusti koje mogu da očekuju punopravni članovi Mense Srbije:

10% na video igre
5% na gejming opremu brendova: Razer, Redragon, Spawn, Creative, Thrustmaster i igračke konzole
5% na bluetooth zvučnike, LED lampe, kućne alarme IP kamere i mobilne telefone
5% na grafičke table Wacom


Zdravo, moje ime je

Palačinkarnica Dizni 

Rođena u Novom Sadu pre skoro dvadeset godina iz uzvraćene ljubavi sa njenim visočanstvom palačinkom.
Mekana, topiva, satenski nežna, filovana po željama, postala sam simbol mnogih detinjstava. Dodaci su se stalno menjali, ali ja sam ostajala ista. Kažu da su sve palačinke slične i naravno okrugle, ali svako ko se usudio da ih proba kod mene je shvatio da su stvarno okrugle, ali ipak drugačije. Za tu jednu nijansu, od pedeset nijansi palačinke.

A onda su nam se pridružile pice i paste kao rajski dodatak za sva čula. Pažljivo biranih sastojaka, egzotične, hraskave, al dente... Mirisom su zavodile, a ukusom osvajale. Postala sam hedonistički hram ali i čuvar tradicije. Uvek spremna za izazove, novine i savete. Spremna da odgovorim na vaše zahteve i želje. Jer bez vas, ja bih bila samo jedna u nizu palačinkarnica.

Ovako, ja sam VAŠA palačinkarcica - picerija i kod mene ste uvek dobrodošli. Vidimo se!

Palačinkarnica Dizni svim članovima Mense Srbije sa važećom članskom kartom odobrava popust od 10% na celokupan asortiman.


Projektni biro N2S Architects

osnovan je 2012. godine u Novom Sadu. Od tada biro zapošljava mlade arhitekte koji su zainteresovani za savremene tokove i tehnologije u arhitekturi. Danas u birou radi 9 arhitekata i nekoliko spoljnih stručnih saradnika. Dosadašnje iskustvo tima u velikoj meri je proisteklo iz saradnje sa inostranim projektnim biroima i klijentima prvenstveno iz Švajcarske, Francuske i Holandije. Najveći broj izvedenih i projektovanih objekata nalazi se u Ženevskom kantonu (Švajcarska). Osim inostranstva, biro je aktivan i na domaćem tržištu.

Prilikom projektovanja arhitektonskih rešenja, pored inventivnosti, strogo se vodi računa o ekonomičnosti rešenja sa aspekta primenjenog konstruktivnog sistema, materijala i izvođenja uopšte. Idejna rešenja i izvođačke projekte porodičnih, stambenih, poslovnih i javnih objekata definiše pre svega energetski efikasna, konceptualna, jednostavna i ekonomski održiva arhitektura. Učestvovanje na konkursima je svakako jedan od primarnih ciljeva biroa, gde tim konstantno proverava svoj istraživacki proces, arhitektonsku logiku i kontakt sa savremenim tokovima.

Projektni biro N2S Architects svim punopravnim članovima Mense Srbije odobrava 10% popusta na sledeće usluge: 

Usluge arhitektonskog projektovanja putem objedinjene procedure (CEOP):
- Idejna rešenja (IDR)
- Projekti za gradjevinsku dozvolu (PGD)
- Izvodjacki projekti (PZI)
- Izveštaj o zatecenom stanju objekta (legalizacije objekata)
Dizajn enterijera; Konsultacije; Izrada elaborata energetske efikasnosti; Izrada 3d vizualizacija i 3d modela; Izrada animacija.

https://www.facebook.com/N2SArchitects


Pozorište Atelje 212 Beograd 

Pozorište Atelje 212, jedinstveno pozorište u Beogradu, Srbiji i čitavoj bivšoj Jugoslaviji nastalo je pre 60 godina, kada se pojavila potreba za novim mestom na kome bi se igrala nova avangardna drama, od velikog uticaja u Evropi u to vreme.
Na sceni Ateljea 212 igraju se danas nove drame savremenih domaćih i stranih autora, kojima pozorište daje svoj, vrlo prepoznatljiv pečat. Tokom 60 godina svog postojanja, Atelje 212 je izraslo u jedno od najznačajnijih pozorišta sa ovih prostora.
Danas Atelje 212 ima stalni ansambl od 30 glumaca, ali je otvoren i za one umetnike koji nisu stalno vezani za ovo pozorište. Najveća glumačka imena i dalje igraju na sceni Ateljea 212 i zajedno sa već afirmisanim, ali i mladim rediteljima, nastavljaju da istražuju i otkrivaju nove teatarske prostore i mogućnosti.
Punopravnim članovima Mense odobrava:

popust od 30% na ulaznice za ceo repertoar


SEO agencija Neparno 10

"SEO agencija Neparno 10" je pripremila specijalan popust za punopravne članove Mense. Za sve sklopljene dogovore za SEO optimizaciju sajta, na bilo koji mesečni iznos, treći mesec je besplatan. Dakle, nakon dva plaćena meseca rada, treći mesec je gratis. Popust se ne odnosi na naredne tromesečne cikluse već samo na prvi.

Detalje i cene usluga možete videti na sajtu agencije na stranici o "SEO optimizaciji"


Auto stakla Ivanić 

Auto stakla Ivanić – je No.1 lanac servisa  za prodaju i ugradnju auto stakla u Srbiji. Prodajemo isključivo originalna evropska troslojna auto-stakla na čiji kvalitet dajemo garanciju. Naši servisni centri su: auto stakla Beograd, auto stakla Novi Sad, auto stakla Zemun, auto stakla Bačka Palanka.

Auto stakla Ivanić vrši brzu i kvalitetnu popravku i zamenu auto stakla na svim tipovima vozila.

Auto stakle Ivanić odobrava za punopravne članove Mense

popust od 10 % na sve usluge (popravke, zamene) i cenu stakla i ugradnju.

Za ostvarenje popusta kontaktirati na 062 793033.


HAI Logic Inženjering doo Subotica

Preduzeće za inženjering i montažu mašinskih instalacija za:

- grejanje;
- ventilaciju;
- klimatizaciju;
- korišćenje obnovljivih izvora energije kod gore navedenih postrojenja;

Svim punopravnim članovima Mense Srbije odobrava popust u iznosu od 10% na svoj kompletan prodajni program:

- Solarni kolektori i postrojenja za pripremu sanitarne tople vode;
- Solarni kolektori i postrojenja za podršku grejanju;
- LG toplotne pumpe;
- LG kućni i komercijalni klima uređaji;EL DIABLO HOSTEL

Belgrade - Serbia
HOT SPOT FOR COOL PEOPLE

0113247348
0603422560
booking@eldiablohostel.com

Dobrodošli u EL DIABLO HOSTEL. Smešten u samom srcu Starog Grada, na Dorćolu, na uglu Skadarlije i Strahinjića Bana, EL DIABLO HOSTEL je posvećen mladim ljudima iz čitavog sveta koji žele da upoznaju Beograd i Srbiju i provedu vreme u toploj, gostoprimljivoj atmosferi našeg malog hostela, upoznaju nove prijatelje i steknu nezaboravna iskustva.  
Vidimo se!

Punopravnim članovima Mense Srbije i njihovim prijateljima nudimo 10% popusta na smeštaj u hostelu tokom čitave godine.


Pino Toys 

Pino toys je kompanija koja kreira idealne igračke za naše mališane. U misiji kompanije su razvoj kreativnosti, približavanje prirodi i učenje kroz igru.
Drvene igračke su vekovima idealan alat za igru, učenje i razvoj. Podstiču decu na otkrivanje i istraživanje predmeta, boja, oblika i tekstura.

Na celokuni asortiman, od drvenih igračaka, preko edukativnih igara, do predmeta inspirisanih književnim radom Uroša Petrovića, Pino toys odobrava punopravnim članovima Mense Srbije popust od 10%. O načinu ostvarenja popusta za online kupovine preko online prodavnice Eci Pec možete se informisati ovde.


Desk & More

Fleksibilni radni prostori u kojima brzorastuće kompanije i startup-ovi ostvaruju svoj puni potencijal. Smešteni u srcu starog dela Beograda, naši radni prostori dizajnirani su sa namerom da naglase i očuvaju istorijski i značaj lokacija. Inovativan, svrsishodan dizajn enterijera, tehnološki napredna infrastruktura i širok spektar paketa članarina i zakupnina posebno su prilagođeni da vam pomognu u ostvarivanju punog potencijala vašeg biznisa. Na raspolaganju su i konferencijske i sale za sastanke kapaciteta od 4 do 130 osoba,

Izaberite fleksibilni paket članstva koji je u skladu sa vašim potrebama: Iznajmite na dan, nedelju, mesec dana, ili duže – bez dugoročne ugovorne obaveze.
Punopravnim članovima Mense Srbije Desk & More odobrava popust od 10% na celokupan asortiman.


Talija izdavaštvo

Talija Izdavaštvo osnovana je u godini velikih jubileja, 100 godina od početka Velikog rata, 150 godina od smrti Vuka Karadžića i 150 godina rođenja Branislava Nušića čija su sabrana dela naš prvi projekat. Talija Izdavaštvo je izdavačka kuća, čije se sedište nalazi u ratnoj prestonici, Nišu.  Osnivač je Pavle Despotović student Istorije na Filozofskom fakultetu u Nišu.

Do sada smo objavili, povodom 150 godina od rođenja, jublirana Sabrana dela Branislava Nušića u 20 knjiga. Dva kapitalna projekta koja su usledila su Sabrana dela Borisava Stankovića u 6 knjiga i Jovana Jovanovića Zmaja (3. Maja) u 16 knjiga. Na osnovu naših početnih, kapitalnih projekata može se zaključiti da je naš glavni motiv očuvanje tradicije i srpske književnosti kao i uskrsnuće stare, možda pomalo zaboravljene, književnosti.
Punopravnim članovima Mense Srbije Talija Izdavaštvo odobrava popust od 10% na celokupan asortiman.

Modrulj doo - kancelarijske stolice 

Dizajn, komfor i ergonomija – glavne su odlike svake Modrulj kancelarijske stolice. Prepoznatljiv stil za oštro oko i udobnost za svaka leđa. U našoj ponudi se nalaze italijanske, nemačke i češke radne stolice visokog kvaliteta. 10 godina garancije za modele kupljene u salonu ili online.Kancelarijske stolice koje nudimo su pouzdan partner brojnih kompanija u opremanju kancelarijskim nameštajem.
Punopravnim članovima Mense Srbije Modrulj odobrava popust od 10% na celokupan asortiman.

Komshe doo 

Izdavačka kuća Komshe d.o.o. od 2006. godine aktivno stvara knjige i publikacije o Srbiji, Beogradu i našem regionu, u cilju da ga približi široj publici i predstavi onakvim kakav jeste - lep i jedinstven. Naša izdanja inspirišu ljude da putuju i dožive sve što je u njima opisano. Asortiman smo pre nekoliko godina proširili i sa nekoliko foto monografija kao i sa knjigama za decu. Više informacija o nama na https://komshe.com/sr/.
Izdavačka kuća Komshe punopravnim članovima Mense Srbije odobrava popust od 7% za sva izdanja u njihovoj ponudi.

Work space One 

Nalazimo se u samom poslovnom srcu prestonice, u Milutina Milankovića 11g na Novom Beogradu (Green Heart Complex). Nastali smo odgovarajući na sve veće potrebe i želje firmi da svoju radnu svakodnevicu organizuju kao mesto za stvaranje, kreiranje, druženje, opuštanje.
U okviru WSO prostora nalaze se 22 moderno dizajnirane kancelarije (2-10 radnih mesta), sa brzim wi-fi-jem,  prirodnim osvetljenem i kontrolisanim pristupom. Ukoliko pak želite da radite u društvu, pored personalizovanih kancelarija, na raspolaganju vam je i naš inspirativni co-working prostor, opremljen najsavremenijim ergonomskim nameštajem.
Reprezentativne sale za sastanke na raspolaganju su, kako klijentima koji kod nas imaju kancelarije, tako i za iznajmljivanje onima kojima povremeno mogu zatrebati udobne i kompletno opremljene sale za sastanke (kapaciteta 4-20 ljudi) sa video conference opremom. U svakom trenutku dana, korisicima je na raspolaganju opuštanje na otvorenom prostoru u našoj privatnoj bašti u okviru kompleksa ili okolnim kafeima koji izgledaju poput onih u najvibrantnijim gradovima Evrope.
Punopravnim članovima Mense Srbije Work space one odobrava popust od 10% na celokupan asortiman.


Propolis Books

Dečja izdavačka kuća Propolis Books iz Beograda osnovana je 2005. godine.
Naše knjige namenjene su svim uzrastima:
-    najmlađima, jer liče na igračke;
-    početnicima u čitanju, za lakše ovladavanje slovima;
-    predškolcima za istraživanje sveta uz pomoć interaktivnih, kreativnih i edukativnih sadržaja;
-    tinejdžerima, u čiji smo specifičan čitalački ukus proniknuli i objavili pregršt romana da im budu saputnici u samoispitivanju i odrastanju, da ih zasmeju i zaintrigiraju.
Posebnu pažnju poklanjamo vaspitačima, učiteljima, bibliotekarima, edukatorima, svima onima koji rade sa decom i za decu. Zbog toga postoje naslovi koji su namenjeni njima, kao priručnici uz pomoć kojih će njihov rad biti poboljšan, inoviran, osavremenjen, koji im omogućavaju da uče kroz igru i da se igraju učeći.
U našim knjigama žive znameniti ljudi, bake gangsteri, dede u bekstvu, vile, životinje, tetke, zmajevi, čarobnice,  junaci grčkih mitova, epske fantastike i sijaset drugih. Upoznajte ih sve!

Punopravnim članovima Mense Srbije odobravamo popust od 30% na sva naša izdanja naručena putem sajta www.propolisbooks.com. O načinu ostvarenja popusta za online kupovine možete se informisati ovde.


Atlas 24 kompanija

Kompanija sa više od 150 energičnih ljudi koji dele opredeljenost osnivača za brzom, efikasnom i kvalitetnom uslugom pomoći na putu za sve naše klijente.

Kada govorimo o nama, moramo da naglasimo da pružamo 24h pomoć na putu na teritoriji Srbije i Evrope. Raspolažemo sa preko 200 strateški raspoređenih šlep-vozila širom Srbije i partnerskim programom sa asistentskom kućom AWP Austria (članica grupe Allianz) za teritoriju Evrope.

Nas u Atlasu pokreće želja da našim korisnicima pružimo jedinstven osećaj sigurnosti na putu.

O nama mnogo toga može da kaže i naše decenijsko iskustvo i znanje koje imamo iz oblasti pružanja pomoći na putu. Sve to nesebično prenosimo i na promovisanje i edukaciju bezbednosti učesnika u saobraćaju.

Punopravnim članovima Mense Srbije odobravamo popust od 20% na celokupan asortiman usluga.


„TEOL Shop“ d.o.o. 

Pokrenut je 2011. godine kao ćerka firma beogradskog giganta iz domena ambalažne industrije, The End of Line Packaging d.o.o.

Od samog početka fokus kompanije je bio da bude podrška malim preduzećima, te im učini dostupnim vrhunske i proverene proizvode. Misija „Teol Shop-a“ je da, u saradnji sa svojim partnerima, opskrbi domaće tržište zaista korisnim proizvodima iz raznih sfera, ponudi kvalitetno savetovanje svojih kupaca, a prvenstveno podrži male srpske proizvođače i time direktno osnaži našu ranjivu privredu.

Punopravnim članovima Mense Srbije odobravamo popust od 30% na naš celokupan asortiman.


AB-Dent

Stomatološka ordinacija AB-Dent se nalazi na dobro poznatoj lokaciji u Beogradu na Banovom Brdu, ul. Nikolaja Gogolja 30 već 12 godina. Tim čine dr Ljubica Tomčić koja je specijalista opšte stomatologije već gotovo 20 godina i njena kćerka dr Božica Tomčić. U prijatnom, porodičnom ambijentu će vam doktorke pomoći da rešite bilo koji problem koji imate u vezi sa zubima ili ustima i to prema najsavremenijim protokolima, a da pri tome imate osećaj da ste u apsolutno sigurnim rukama. Višedecenijsko iskustvo, bezbolnost, razumevanje straha, gostoprimstvo i nemerljiva ljubav koju osećamo prema poslu učiniće vas zadovoljnim pacijentom naše male porodične ordinacije.

Za punopravne članove Mense Srbije obezbeđen je popust od 10% na apsolutno sve stomatološke usluge u ordinaciji. Obzirom na to da su članovi našeg tima specijalno školovani i obučeni za rad sa decom, obezbeđujemo i 10% popusta na sve usluge za decu članova Mensa Srbija, kao i njihove supružnike u cilju promocije zdravlja usne duplje i podrške porodicama u Republici Srbiji. Plaćanje je moguće i svim vrstama platnih kartica.


Badminton klub Fanatik, Vršac 

Badminton klub Fanatik je osnovan 2012.godine u Vršcu sa željom da pruži deci i korisnicima mogućnost optimalnog razvoja u sportskoj disciplini izuzetno rqazvijenoj u svetu, a kod nas još uvek nedovoljno razvijenom oplimpijskom sportu, badmintonu. Svojim članovima nudimo izuzetan sport izuzetno zahtevan u svakom pogledu, pre svega u kondiciji, koordinaciji, eksplozivnosti, snazi. Pored takmičarskog programa pripreme mladih za maksimalne domete, pogodan je i za rekreativno bavljenje u svim životnim dobima i veoma je atraktivan i zabavan sa izuzetnim benefitima po zdravlje, bolji rad srca, bolji metabolizam i ostale efekte kojim se sprečava starenje. U našem klubu stasali su mnogi juniorski reprezentativci, prvaci Vojvodine i Srbije, kao i nosioci medalja sa mnogih međunarodnih turnira. Klub vodi diplomirani psiholog, sa licencom badminton trenera. Dođite da zajedno uživamo!

Punopravnim članovima Mense Srbije klub nudi popust od 40% na svoj asortiman usluga.


ARK Fruška Gora 

Naš moto je da nije potrebno mnogo da bi se vodio zdrav život i da sport nije privilegija profesionalaca, već je dostupan svima. Mi nismo profesionalni sportisti. Ovo možemo nazvati našim hobijem. Ovo je gde trošimo slobodno vreme i energiju. I tokom tog slobodnog vremena i koristeći na trenizima nepotrošenu energiju organizujemo 3 trke prvenstveno okrenute ka rekreativcima:

  1. Noćni marathon www.nocnimaraton.rs (poslednji vikend juna)
  2. Otvoreno prvenstvo Fruške gore (druga nedelja u novembru)
  3. Reciklažni maraton (drugi vikend u decembru)

Sve tri trke, pored distance za iskusne trkače, imaju u svom program i distance pogodne za početnike.

Za ove tri trke, kao i za neke eventualne buduće trke koje će, kao primarni organizator, organizovati ARK Fruška gora, članovima Mense dajemo 20% popusta na startninu koja važi u trenutku uplate.

Popust ostvarujete unošenjem članskog broja u napomeni prilikom prijave preko portala trka.rs

Napomena: popust se NE PRIMENJUJE na članarinu u klubu.


Plesni klub Vračar 

Svim članovima Mense Srbije, kao i članovima njihovih užih porodica, odobrava se popust od 50% na prvu mesečnu članarinu. Nije važno da li imate prethodno iskustvo ili ne, bitno je samo da volite da plešete!

Naučite nešto novo i zabavite se. Latinoamerički, karipski i standardni plesovi.
Pored dobre muzike i zabave, na časovima plesa ćete učvrstiti vaše mišiće i razviti koordinaciju pokreta.
Prvi čas je besplatan.
Vaš Plesni klub Vračar, sa vama već 38 godina.
Beograd, Sjenička 1 tel: +381 65 2455 171 http://vracar.co.rs/


Kutija.workshop

Proizvodimo kreativne umetničke predmete tehnikom ručne sito štampe. Pomažemo malim preduzećima i ostalim kreativcima da kreiraju svoje proizvode. Uslužno štampamo proizvod koji ti je potreban (kesa, kutija, majica, torba, ceger, olovka, vizit karta, kartica, papir, platno, drvo, kamen, tvoj proizvod sa štampom..)  

Ovakav način štampanja star je nekoliko hiljada godina i potiče iz Kine. Gotovo u izvornom obliku koristi se i danas. Printovi nastali na ovaj način se nazivaju Serigrafije. Poznati autori koj su koristili tehniku sito štampe za izradu serigrafija su Endi Vorhol i Salvador Dali. Možeš da nas pronađeš na instagramu i tiktoku pod nazivom kutija.workshop. Tu možeš da pogledaš kako mi to radimo.

Punopravnim članovima Mense Srbije odobravamo popust od 20% na usluge sito štampe u kupovinu artikala iz našeg asortimana i popust od 40% na učešće u kreativnim radionicama u organizaciji Kutija.workshop-a.


Stomatološka ordinacija dr Dragan Dimitrijević

Specijalistička stomatološka ordinacija iz ortopedije vilica dr Dragan Dimitrijević, Beograd, Sokolska 11/3 već duže od 10 godina bavi se problemima položaja zuba i zagrižaja.
Vlasnik ordinacije, član Mense Srbije, odobrava punopravnim članovima Mense i njihove uže porodice popust od 300 evra na terapiju fiksnim ortodontskim aparatom, odnosno 50 evra na terapiju pokretnim aparatom.
Članovi Mense imaju mogućnost i da poklone prijateljima popust od 100 evra na terapiju fiksnim aparatom. Potrebno je samo prilikom prvog dolaska poneti člansku kartu i neki lični dokument. Kontakt: 064 3187160.Copyright © 1998-2024. Mensa Srbije
info@mensa.rs      design by Suzana Tomić