Korisničko ime:
Lozinka:

Registracija
Zaboravljeno:
Provera da li je članstvo aktivno: Upit traje do 10 sec

Mesto održavanja: Beograd, Savremena gimnazija (zgrada Beograđanke, 3. sprat, ulaz iz Kralja Milana)

Radionica i predavanje JAVNI NASTUP (10:30 - 12:00h)


O radionici: Kroz analizu prvog utiska, kreiranja javne slike, prezentaciju različitih metoda pristupa, predavanje će objediniti nekoliko principa javnog nastupa, preko javnih ličnosti, zaposlenih u pedagogiji do običnog čoveka. Kroz lični primer i kroz radionicu u kojoj će učestvovati posetioci radionice, kao i kroz komparaciju sa neživim predmetima, dolazi se do nedvosmislenih zaključaka na koji način je potrebno pristupti korekciji i izgradnji sopstvenog identiteta, prezentovanog kroz objedinjujući floskulu "javni nastup". Radionicu vodi docent Fakulteta savremenih umetnosti, reditelj i dramaturg Tadija Miletić.

O predavaču/voditelju radionice: Tadija Miletić (Beograd) srpski je reditelj i dramaturg, osnivač organizacije Kulturni element, reditelj u Operi i teatru Madlenianum, docent i rukovodilac dramskog departmana na Fakultetu savremenih umetnosti, direktor Međunarodnog takmičenja solo pevača "Lazar Jovanović" i dugogodišnji urednik časopisa "MozaIQ" kao glavni i odgovorni urednik pozorišnih festivala Novi Tvrđava teatar i Festivala monodrame i pantomime.

Team-building - TURNIR U ZAOKUPLJUJUĆOJ IGRI (12:30 - 14:30)

O turniru: Učešće na ovom takmičenju je usmereno na upoznavanje kroz saradnju, a kako zaokupljuje i nije naporno, garantuje i dobar provod. Pravila su jednostavna, a svi učesnici su ravnospravni: nije bitan pol, uzrast ili obrazovanje. Bitna je samo dobra volja :)

O autoru turnira: Predrag Đukić je kao ekspert Nacionalnog centra za talente obučavao učenike i studente na teme ključnih veština. Održao je brojna predavanja na međunarodnim konferencijama i tribinama o darovitosti, učestvovao kao govornik na kongresima, forumima i okruglim stolovima vezano za efikasne metode razvoja kompetencija i transformaciju sistema obrazovanja.
U svojstvu ambasadora svetske Mense, na najvećim okupljanjima ovog udruženja u SAD i EU, održao je predavanja na temu razvoja umnih sposobnosti putem igara. Vodeći je predavač je na Mokrogorskoj poslovnoj školi i direktor sopstvene agencije za razvoj ključnih veština kod zaposlenih.

Copyright © 1998-2022. Mensa Srbije
info@mensa.rs      design by Suzana Tomić